Hur hitta Factory Alternativ Med en VIN-nummer

June 20

Hur hitta Factory Alternativ Med en VIN-nummer


Bilens chassinummer (VIN) innehåller ett brett utbud av information om bilen. Du kan använda bilens VIN att avgöra var bilen gjordes, vilken typ av bil det är, när den tillverkas och även vilka möjligheter det kom med när den lämnade fabriken. Det finns flera sätt att komma åt bilens VIN information. Du kan avkoda VIN själv hemma, eller kontakta bilens tillverkare att lära sig uppgifterna i VIN.

Instruktioner

• Hitta bilens chassinummer. VIN kommer att stämplas på olika platser i bilen, inklusive instrumentpanelen och inne i dörrposten. Det kommer också att vara på någon pappersarbete du har för bilen, inklusive titel, registrering och försäkring. Det är en 17-siffrigt nummer.

• Ange VIN i en elektronisk VIN avkodare (se Resurs). Den fjärde genom åttonde siffrorna i VIN innehåller fabriks alternativ information.

• Ring återförsäljare eller tillverkarens servicenummer om du fortfarande vill ta reda på mer information om just din bilens fabriks alternativ. Du kan ringa alla tillverkare återförsäljare serviceavdelning, förse dem med VIN, och be dem att berätta för dig informationen alternativ. De kommer att kunna göra det genom att köra VIN genom sitt datorsystem.


Relaterade artiklar