Hur man gör en menykortet för en restaurang

June 23

Hur man gör en menykortet för en restaurang


Meny kort används för att räkna upp rätter serveras av restauranger för frukostar, luncher, middagar och speciella evenemang. Menyn kortet kan återspegla den övergripande känslan av måltiden, oavsett om det är informell, ett speciellt tillfälle eller en svart slips middag och en proffsig kort som passar tillfället kan skapas enkelt. Användning av en dator för att skapa och skriva ut ditt kort kommer att göra processen mindre tidskrävande och ge den en mer polerad look.

Instruktioner

• Välj ett kort för din meny. Storleken är upp till dig. Letter-storlek kommer att fungera bra.

• Lämna ett mellanrum på två linjer. På den vänstra sidan skriver ordet "Förrätter", om du bara har en starter skriva "Starter." Använd teckenstorlek 26 och göra den fet. Använd samma typsnitt hela.

• Lämna ett mellanrum på en rad nedanför ordet "Förrätter" och börja skriva vad din starter eller förrätter är, till exempel: Förrätter räkor cocktail Bruschetta med vinstockar tomater och röd paprika Färsk melon med säsongens bär för starter objekt använda en vanlig typsnitt av storlek 20, så att de är något mindre än din rubrik.

• Lämna ett mellanrum på två rader i din förrätter. Skriv ordet "Main" eller om du har en fisk kurs här skriver "Fish Course." Använd fet, teckenstorlek 26 igen för den här titeln.

• Lämna ett mellanrum på en rad under ditt rubriken "Main" eller "Fisk Course" och skriv vad skålen eller rätter som erbjuds, till exempel: Huvud Bräserad nötkött med Potatismos svensk och gröna bönor Penne pomodoro med färsk grön sallad kotlett av lamm med mini grillat potatis, mynta sås och skummad butternut squash Använd en normal typsnitt storlek 20 för menyalternativen.

• Lämna ett mellanrum på två platser och skriv ordet "Dessert." Använd fet, teckenstorlek 26 för denna avdelning och sedan skriva under dessert rätter, bör det se ut ungefär så här: Dessert Tiramasu Pistachio sorbet med mutter toppade choklad Gateau med Moreno körsbär Använd en normal typsnitt storlek 20 för menyalternativen.

• Skriv ut din meny, med din skrivare för hemmabruk. Du menyn är nu klar. Om du vill skydda menyns kan du laminera dem eller om det är en formell tillfälle kan du lägga till ett band eller smart dekoration till din meny kort.


Relaterade artiklar