Hur man skriver ett brev till ett barn för sin första komm

March 27

Hur man skriver ett brev till ett barn för sin första komm


Första Nattvard är en spännande, livsförändrande händelse där en ung medlem i ett religiöst samfund blir en integrerad och vuxen medlem i sin kyrka och en nattvards. Händelsen markerar en tröskel i livet för unga kristna i hela världen och bör firas i enlighet därmed. Skriva ett brev till ett barn för hennes första komm kan vara en tid för att gratulera barnet och låt henne vet av stöd och kärlek hon får från sin gemenskap.

Instruktioner

• Öppna brevet med orden "Kära" följt av barnets namn. Till exempel, "Kära Jane." Denna öppning är en klassiker för alla varma, personligt brev.

• Starta brevet genom att tydligt ange dina gratulationer om den första nattvarden. Till exempel: ". Gratulerar till kommande första komm Jag är så stolt över dig och prestationer som du har uppnått under det senaste året."

• Använd andra stycket att beskriva några råd eller hjälp ord för barn. Tänk på att inte låta auktoritativ, och hålla språket enkelt. Till exempel: "Det hjälpte mig efter min första komm att ta en stund varje dag för att vara tacksamma för alla de välsignelser i mitt liv."

• Skriv ett sista stycket där det står ert stöd och spänning för barnets första nattvardsgång. Om du vill delta i barnets liv och vara ett stödsystem för henne, låt barnet vet hur man kan nå dig och att du är tillgänglig. Till exempel: "Återigen, jag är så glad och upprymd för dina prestationer och att du snart kommer att uppleva din första komm Om du någonsin behöver stöd eller hjälp, kommer jag att vara glad över att vara där för dig.."

• Stäng brevet med "Med vänliga hälsningar" eller "Med Varma tankar", följt av ditt undertecknade namn under stängning.


Relaterade artiklar