Hur Accessorize ett Burberry Bikini

January 30

Hur Accessorize ett Burberry Bikini


En Burberry bikini är en av de hetaste bikini en flicka kan ha och accessorising en kommer att göra dig den sötaste flickan på stranden eller poolen. Läs vidare för att ta reda på hur man utrusta en Burberry bikini.

Instruktioner

• Sök flip-flops eller sandaler som kompletterar din Burberry bikini. Till exempel, om din bikini är den traditionella Burberry beige och brunt kontroll print, bör dina skor antingen beige, svart eller brun. Om kontrollmönstret är rosa, bör dina skor vara ljusrosa, vit eller klar.

• Välj en solhatt eller mössa som matchar din bikini. Det bästa valet skulle vara antingen en bast hatt, som skulle matcha med alla färger Burberry kostym eller ett lock eller visir som överensstämmer med färgschema bikini. Detta är ett bra sätt att utrusta en Burberry bikini.

• Välj en smickrande beach mörkläggning. Den mest attraktiva val skulle vara något enkelt och i en färg för att inte distrahera från Burberry bikini. En sarong eller sari i vitt eller svart skulle smickra någon Burberry stil baddräkt.

• Få en strand toto. En rymlig strand toto är ett måste för alla nödvändiga stranden objekt som solskydd, tidskrifter, etc. tote bör vara enkel men elegant. Det bör också vara i samma övergripande färgschema som din baddräkt.

• Dra ditt hår tillbaka i en elegant hästsvans med en Burberry hår-tye. Alternativt kan du forma håret med antingen en Burberry pannband, eller en enfärgad pannband som kompletterar din Burberry baddräkt.


Relaterade artiklar