Vilken färg tux går med en elfenben klänning?

October 9

Vilken färg tux går med en elfenben klänning?


Speciella tillfällen som bröllop kräver att paret slitage matchande klädsel att symbolisera enighet, stil och elegans. En elfenbensfärgad brudklänning är ett enkelt alternativ till en ren vit klänning, men samma regler när det gäller färgen på smoking inte gäller både klänning färger. Färgerna på bröllop klädsel beror på personliga preferenser, men de återspegla den kunskap och känsla för stil av paret.

Vit Tux

Enligt bröllops experter kan en vit smoking ser smutsig mot en vit klänning, men det är en acceptabel färg. Men skulle det ser mer tilltalande att hålla sig borta från en helt vit utseende och matcha en vit smoking med en elfenbensfärgad skjorta. Ett annat alternativ är att bära en elfenbensfärgad slips med en vit smoking och med antingen en vit eller elfenbens skjorta.

Ivory Tuxedo

Ett elfenbensfärgad smoking ser överklaga en elfenben klänning, så länge elfenben färger matchen. Det behöver inte vara en exakt matchning, men bör vara så nära som möjligt. Bär en elfenben tux med en elfenben väst, elfenben slips och vit skjorta att bryta upp elfenben tonen lite. Färgen på skjortan du väljer bör återspegla personliga preferenser - en färg som du känner dig bekväm att bära.

Svart Tuxedo

Svarta smokingar kontrast fint mot en vit klänning. Nyckeln till att bära en svart smoking är färgen på skjorta och slips. Minst en artikel bör vara elfenben. Iklädd en svart smoking, medan bruden bär en elfenben klänning gör att färgen på klänningen sticker ut i stället för att krocka mot en elfenben smoking. Välj antingen en elfenben shirt eller en vit skjorta med en elfenben slips. Enligt Bröllop Galore, inte brudgummen inte behöva bära en elfenbensfärgad skjorta. Dock bör färgen på klänningen och färgen på skjortan matchar, vilket innebär att klänningen ska inte titta alltför antik eller för gul jämfört med skjortan.

Tillbehör

Om du väljer att inte bära något i färgen på elfenben, det vill säga smoking, skjorta eller slips, kan du alltid ta igen det med tillbehör - närmare bestämt, boutonniere. Kontrollera att boutonniere åtminstone är elfenbensfärgad. Du kan bära detta tillbehör även med en klassisk svart kostym och vit skjorta kombination. Minst ett objekt bärs av brudgummen ska vara en matchande elfenben färg, liknande den klänning färg till bruden.


Relaterade artiklar