Var kan man installera en toalettpappershållare

October 13

Var kan man installera en toalettpappershållare


Det finns massor av synpunkter på var toalettpappershållare bör vara. Vissa människor blir ganska förvärras om innehavaren är inte där de förväntar sig. I ett hushåll med flera åldrar, höjder och vikter, kan placeringen vara problematisk.

Standard Approach

Alternativ 1 är att placera hållaren på väggen till höger eller vänster av toaletten, i standardpositionen av 26 inches från golvet och 8 inches framåt av den främre av toaletten. Detta är bra för de flesta vuxna och barn, eftersom de kan nå den lätt från sittande ställning. Mät rakt upp från golvet och markera skruv platser med hjälp av en nivå så att det kommer att sitta rakt.

The Back Wall

Alternativ 2 är att installera toalettpappershållare 26 inches ovanför golvet, men på väggen i baksidan av toaletten, omkring 8 inches över toalett tanken. Detta är en bra position om du vill behålla väggen fri eller om det finns inte mycket utrymme mellan väggen och toalett.

Rakt fram

Alternativ 3 är att placera pappershållaren 26 inches ovanför golvet, men rakt framför toaletten (förutsatt att väggen kan nås från sittande ställning). Detta är fördelaktigt för sjuka människor som inte vill ha att vända sig åt sidan för att nå toalettpapper. Om endast en person kommer att använda hållaren, hålla den något till höger om mitten om personen är högerhänt eller bara till vänster om mitten, om han är vänsterhänt.

Family Style

Alternativ 4 är att försöka blinda metoden. Ta en dyna av klisterlappar och har medlemmarna i ditt hushåll skriva sina namn på sedlar. Stäng locket på toaletten och låta varje person sitta ned och nå med slutna ögon för fläcken han eller hon förväntar sig toalettpapper att vara. Har varje person placera en klibbig på den platsen. Placera sedan hållaren vid mittpunkten av allas räckhåll.

Kompromiss

Alternativ 5: Glöm hela idén med att montera den på väggen och få en golvstativ som rymmer ca 8 rullar. Du kan placera den var du vill och du kommer nästan aldrig slut på papper.


Relaterade artiklar