Projekt Använda Dish Handdukar

May 1

Projekt Använda Dish Handdukar


Handdukar maträtt är billiga och riklig och kan vanligtvis hittas för bra priser på varvet försäljning och second hand-butiker. De finns i en mängd olika färger och utseende, och är bra för projekt som kräver en liten mängd tyg. På grund av sin mångsidighet, kan handdukar maträtt användas för en rad olika projekt i hela ditt hem.

Handduk förkläde

Dish handdukar fungerar mycket bra i förkläde projekt. Här hittar du kökshanddukar i en mängd olika utskrifter från vintage och eklektisk till elegant och modern, och detta förkläde, när det paras ihop med en bunt kökshanddukar, gör en stor inflyttnings- gåva. För att göra en dishtowel förkläde, lägg dishtowel framsidan uppåt så att kortsidorna är på sidan. Skär en längd av 60 inches av 1-tums dubbel-faldig kantbandet. Rada upp mitten av längden på kantbandet med mitten av den övre långsida din dishtowel. Innesluta hela överkant dishtowel i kantbandet så att vikta kanten på kantbandet är även med den övre långsidan av handduken. Pin kantbandet på plats på handduken. Vik kort råa kanter kantbandet halv tum och tryck på plats med och järn, och stift de vände ihop kanterna. Sy runt alla fyra kanter av kantbandet med en raksöm och 1/4-tums sömsmån. Ta dina stift och järn noga på båda sidor.

Skålen handduk Servetter och matchande Underlägg

Du kan göra en mängd olika snabba servetter med handdukar maträtt. För en eklektisk utseende, prova att använda vintage skålen handdukar i en mängd olika färger och mönster. För att göra servetter av handdukar maträtt, lägg varje handduk så att kortsidorna är på sidorna. Skär handduken i halv ner den vertikala centrum. För att göra glasunderlägg, skär en av halvorna i en uppsättning av fyra jämna rutor. Vik över varje råa kanten av glasunderlägg 1/4 tum och tryck på plats med ett varmt strykjärn. Vik över en annan 1/4 tum och stift på plats. Sy längs alla fyra kanter med en raksöm och en 1/4 tums sömsmån. Upprepa denna vikning, strykning och sömnad process på större bit för att göra dina servetter. Tvätta, torka och järn innan du använder dem. Prova att blanda och matcha flera servetter och glasunderlägg tillverkade av olika maträtt handdukar på ditt bord för en rolig look.

Easy Tygkassar

Du kan göra en kassar på nolltid med två handdukar maträtt. För att boka hänger lös, placera dina handdukar maträtt höger räta med långsidorna på sidorna och de korta kanterna på toppen och botten. Stift runt sidorna och botten av väskan. Sy nålas områden med raksöm och 1/2-tums sömsmån och se till att efterstygn i början och slutet av sömmen. Skär de nedre hörnen i 90 graders vinkel under din sömmar för att tillåta cornerd att ligga platt. Klipp två 24-tums bitar av band eller bomull sadelgjord och stift dem till framsidan och baksidan av toppen av väskan, med vardera änden 2 inches in från sidorna av påsen. Sy dina handtagen på plats på fel sida av tyget med en rak söm. Förvandla din väska inne och järn noggrant.


Relaterade artiklar