Kinky Twist Verktyg

August 27

Kinky Twist Verktyg


Den kinky twist är en flätad frisyr som kombinerar vridning och curling med hårförlängningar. Effekten är en rolig, full chef för böjda flätor som svarar bra på motion. De viktigaste verktygen för att utföra stilen är dina händer, eftersom de gör det mesta av arbetet.

Händer

Händerna är ett viktigt verktyg för att slutföra en kinky twist. Efter lindning av ett stycke av syntetiskt hår runt en sektion av naturligt hår, är det händer flätan och vridning tills längden av stycket klar. Detta upprepas över hela huvudet med varje avsnitt av hår tar upp ungefär en tum av hårbotten.

Syntetiskt hår

Enskilda delar av syntetiskt hår är lindade runt varje avsnitt av naturliga hår. Den syntetiska hår matchar den naturliga hår i färg och struktur, så det smälter in med den naturliga hår. Dessa bitar ge en person den extra längd för att slutföra en fullständig fläta, samt lägga fyllighet till frisyren. Syntetiskt hår säljs länge, men du kan klippa den till valfri längd du vill.

Curling Stavar

Varje kinky twist lindas runt en curling stav för att ge dem signaturen lockar. Wrap snodd början från dess spets, eller till slutet av håret, mot hårbotten. Wrap håret tillräckligt stram för att säkra curling spö, men inte så hårt att det är obehagligt. De lockstavar är plast med ett smalt centrum och bredare vid varje ände. Linda håret runt den smala centrum av stången, medan ändarna fungera som grepp för dig att manipulera staven genom håret.

Hett vatten

Blötlägg varje hårstrå-insvept stav i varmt vatten i några sekunder. Vattnet måste vara mycket varmt att ställa in curl, så koka det och häll det i en kopp. Det är för varmt att hälla direkt på huvudet, så sätter varje curling stav i vattnet individuellt och dra den under 10 sekunder. Ta staven från vattnet och försiktigt pressa torrt med en handduk.


Relaterade artiklar