Finns det något sätt att spåra ett spärrat nummer?

October 23

Finns det något sätt att spåra ett spärrat nummer?


Ta emot ett samtal från ett spärrat telefonnummer kan vara frustrerande och störande för ditt dagliga liv. Dessa samtal kan komma in på alla timmar på dagen, eller ens flera gånger varje dag. Spåra blockerade numret kan hjälpa till att identifiera den som ringer och få ett slut på dessa irriterande samtal. Lyckligtvis finns det metoder som gör det möjligt för både fasta och mobiltelefon användare att spåra ett spärrat nummer.

Instruktioner

• Kontrollera att din nummerpresentatör visar "Blockerad", "Ej", "Anonym", "Okänd" eller något liknande när samtalet kommer in.

• Slå * 57 efter att ha fått den blockerade samtal, om du är en fast användare. Detta spårar telefonnummer och ger den till telefonbolaget. Du måste kontakta din telefonbolag för att få den spårade numret.

• Använd Anonymous Call Rejection. Kontakta din teleoperatör för att avgöra om det är tillgängligt. Detta spelar ett meddelande till inkommande blockerade samtal informera dem om att du inte emot samtal från okända nummer. Detta kommer helt enkelt blockera samtal och inte spåra det; dock vissa telebolagen har ett alternativ som uppmanar uppringaren att ange sitt telefonnummer för samtalet att gå igenom. Detta ger dig den blockerade nummer.

• Ladda ner TrapCall programmet från Internet på TrapCall.com, om du är en mobiltelefon användaren. Registrera din information och välj vilken telefon spårning funktioner du behöver. Denna ansökan kommer att spåra och visa blockerade nummer omedelbart när samtalet kommer in till din mobiltelefon.


Relaterade artiklar