Hur man fixar en Patchy Beard

October 25

Hur man fixar en Patchy Beard


Många män vill växa en fullständig, tjockt skägg. Men hur ditt ansiktshår växer beror främst på genetik, och du kan fastna med ett skägg som växer i ojämnt. Om dina hormonnivåer är låga, kan dina hårsäckar inte agerar på det sätt du vill ha dem i syfte att ge dig den manliga skägg du vill. Lyckligtvis finns det tips och tricks som du kan prova att fylla i ojämna områden i ditt skägg.

Instruktioner

• Shave nära huden för att avlägsna alla skägg hår. Ditt hår kan växa i ett annat sätt än den tidigare gjorde, vilket innebär att du kan naturligtvis växa i en tjockare skägg med färre kala fläckar.

• Motstå frestelsen att trimma skägget som det växer ut. Odla det så tjockt som det kan få - även om det fortfarande ojämn fläckar, en längre skägg bör så småningom omfatta de kala fläckar.

• Gnid pomada på ditt skägg. Använd inte för lite - du vill nog så att du kan styra hur håren på ditt skägg gå. Se bara till att inte använda för mycket, eller du kommer att ha en fet, glänsande skägg.

• Använd en mjuk borste för att borsta skägg nedåt. Detta kommer att bidra till att ge det ett enhetligt utseende. Det kommer också att tämja dessa besvärliga hårstrån.

• Trimma skägg hår som är för långa eller senig och besvärliga. När du är klar med att trimma dina whiskers, borsta skägg igen.

• Styla ditt skägg för att visa upp de tjocka fläckarna och eliminera de kala fläckar. Till exempel, om du har en hel del kala fläckar på kinderna, överväga styling ditt skägg i en "ankare", där det finns hår på hakan och käklinjen.

• färga skägg för att få det att verka mer tjock och tät. Se till att använda ansiktshårfärgningsmedel, inte traditionella hårfärgningsmedel för håret på huvudet. Tänk på att detta trick bara kommer att fungera om du redan har en bra mängd hårväxt. Om du har tunt hår och inte en hel del täckning, döende ditt skägg inte kommer att göra stor skillnad.


Relaterade artiklar