Hur man fäster en Mobile Spjälsäng

October 2

Hur man fäster en Mobile Spjälsäng


"Först kommer kärlek, andra kommer äktenskapet, kommer då föräldrarna med en barnvagn" ... och en barnstol, bilbarnstol, spjälsäng och spjälsäng mobil. Listan över contraptions och nödvändig utrustning som barnet behöver växer fram till år, men förvirringen om hur man ställer upp, sätta ihop och installera alla dessa nya prylar behöver inte existera. Instruktions finns för de flesta märken av baby objekt. Om du vill bifoga en mobil till en krubba, aldrig rädd: De flesta modeller har samma grundläggande installationsanordningen.

Instruktioner

• Undersök din mobil. Du bör ha åtminstone tre delar: en arm med ett gängat inlägg någonstans på en sida, en skruv-on, en stor mutter (modem), och den mobila som är upphängd över krubba / barnet. Vissa mobiler har musikaliska och lyser upp komponenter. Dessa är vanligtvis en del av armen, eller den musikaliska "låda" ersätter muttern.

• Leta reda på "läppen" på den nedre delen av armen. Läppen är ett litet utsprång liknar en liten hylla eller avsats, ofta rektangulär och platt. Läppen av armen vilar ovanpå krubba räcket till en jämn och staga krubba mobil. Placera läppen ovanpå krubba räcket, med den gängade stolpen hos armen gräva genom ett utrymme mellan två crib barer. På de flesta modeller, till tjänsten kommer att sätta genom de inre krubba barer klämmas på utsidan av sängen. Detta är så att barnet inte kan manipulera muttern / ratten.

• Håll mobil arm, med läppen på plats, mot spjälsäng räcke / barer med ena handen. Ta tag i skruvmutter / ringa med den andra handen och för in muttern på den gängade stolpen.

• Skruva fast muttern på posten tills muttern är tätt mot spjälsäng barer. Dra inte åt på en plast mobil. Du kan orsaka att plasten spricker. När muttern är tätt mot krubba barer, sluta vrida. Armen och mutter är nu knuten till spjälsängen räcket.

• Häng dekorativa mobilen från armen upphängd ovanför spjälsängen. De flesta modeller har en krok som ansluts via en ögla eller hål eller på en annan krok.


Relaterade artiklar