Hur man installerar ett trägolv Över Tile

August 25

Hur man installerar ett trägolv Över Tile


Men i allmänhet, är trägolv plankor monteras direkt över en betong eller trä golvet, kan du installera trägolv jämfört med andra typer av golv samt. Om du har ett rum med kakel golv, till exempel, och vill installera lövträ, kan du göra det direkt över plattorna. När du installerar ett trägolv över kakel, helst bör du installera plankorna som ett flytande golv, som lämnar plattorna oskadda under om du väljer att visa dem igen.

Instruktioner

• Placera golvplankor som du köper in i rummet med klinkergolv och låta dem acklimatisera sig under ett par dagar.

• Kontrollera klinkergolv som ni planerar att installera hårda golv. Om du ser marker i plattorna eller hål i det omgivande injekteringsbruk, fyll flisen eller hål i med spackel och låta föreningen torka under några timmar. När det känns torr vid beröring, använd sandpapper för att gå över föreningen att se till att den sitter i nivå med resten av plattan.

• tvätta golvet med en mild tvål för att avlägsna slipdamm och smuts på golvet yta. Skölj moppen ordentligt och gå över golvet med moppen igen för att skölja tvål från golvet.

• Lägg en rad av golv plankor på golvet så att raden sitter parallellt med en vägg. Placera en distans som kom med golvet mot väggen och satte den första plankan ner så att sidokant sitter mot distansen. Placera varje ytterligare planka i raden så att änden vidrör slutet på plankan som innan. När du kommer till utrymmet i slutet, använder en cirkelsåg för att såga en planka ner för att passa in i det återstående utrymmet.

• Tryck hela raden av plankor tillbaka mot den parallella väggen. Placera distanser längs väggen så att plankorna inte vidrör väggen direkt.

• Skär 6 till 8 inches från första plankan för den andra raden. Linje tungan på plankan med spåret i den första plankan i raden redan lagt och sänka plankan för att låsa den till den första plankan. Ställ en distans mot väggen och tryck på plankan över mot distansen.

• Skär en 2- till 3-tums bit planka bort av den bit som du redan klippa. Ställ denna nedskärning bit planka i slutet av plankan du just lagt och knacka på det med en hammare för att driva planka tätt mot väggen distans.

• Placera en hel planka i den andra raden bredvid den första plankan, låsa den till plankorna i första raden. Lägg arb skär planka i slutet och knacka på det för att driva den andra plankan tätt mot slutet av den första. Upprepa hela vägen över raden och skär den sista pusselbiten i planka ner till storlek för att passa.

• Skär den första plankan för tredje raden så att det är 6 till 8 inches kortare än den första plankan i den andra raden. Lås det på plats, sätta en distans mot väggen och peka på plankan mot distansen. Lay resten av plankorna i raden.

• Använd denna häpnadsväckande mönster tvärs över rummet, om plankor av mindre storlekar vardera tre rader och sedan starta igen med en full-size planka. När du kommer till den bortre sidan av rummet, skär golv plankor med en cirkelsåg att passa in dem i det återstående utrymmet. Ta bort distanserna när du är klar med att lägga plankor och lägga ner golvet trim över luckor på sidorna av rummet.


Relaterade artiklar