Idéer för att dekorera badrum duschväggar

May 4

Idéer för att dekorera badrum duschväggar


När remodeling ditt badrum, är inget projekt mer arbetsintensiv än dusch. Många duschar täcks av kakel och tyvärr är kakel omöjligt att åter yta och dyra att ersätta. Som ett resultat, är badrummet ofta fast i åratal med en dusch som göras i föråldrade färger. Om du har fått nog och känner ett behov av att köpa ny kakel eller bara möblera dina duschväggar, här är några tips som hjälper.

Tile

Kanske du valt att suga upp och åter kakel som duschvägg. Om du gjorde, bra för dig. Men innan du går ut för att plocka de nyaste trendiga färger, ge vad du håller på att göra en tanke. Kom ihåg skörden guld och avokado gröna som var populära 30 år sedan? Chansen är stor att du kommer att fastna med kakel i många år framöver. Var noga med att välja en färg som inte kommer att gå ut ur modet i ett decennium. För ett billigare alternativ, vissa kakel tillverkare gör delar av kakel som liknar väggmålningar som finns i gamla badhus. Villaägare som vill lägga dessa till sina badrum behöver bara ta bort en del av kakel och ersätta den med kakel väggmålning för att skapa en klassisk look i badrummet.

Applikationer

Om nya plattor är inte ett alternativ, överväga att uppdatera din gamla kakel med en applikation. Vissa skal och piska väggdekorationer är avsedda att placeras på kakel och tål upprepade gånger täckt av vatten. Under förutsättning att konstruktionen inte överlappar fogmassa eller sprickor i kakel som kan låta vatten sippra in i underlaget, kan dessa applikationer ger kakel en ny, uppdaterad look.

Handdukshängare

För ökad flexibilitet och bekvämlighet i duschen väggkonstruktion vissa byggare har lagt hyllor eller handdukshängare till det inre av duschen. Genom att placera dessa utrymmesbesparande enheter högre upp på väggen där vattnet inte kommer att stänka, kan du lägga till ett element av design direkt i duschen. Ånga älskande tropiska växter såsom bromiliads och orkidéer kan placeras på hyllorna medan dekorativa handdukar kan hängas från hyllorna.


Relaterade artiklar