Hur man kan inreda ett sovrum med en rockstjärna Tema

October 18Dekorera ditt sovrum, eller ditt barns sovrum, med en rockstjärna tema att släppa loss din inre rockstjärna och skapa en miljö där din musikaliska kreativitet kan flöda. Skräddarsy färgschema och ser till din personlighet. Till exempel kan en diva rockstjärna njuta shock rosa med svarta och vita sebrarandar, medan en lynnig gitarrist kanske föredrar mestadels svart med stötar av silver eller klarblå. Funktionen i rummet är precis lika viktigt att upprätthålla en titt värdigt en rockstjärna.

Instruktioner

• Måla rum med en färg som fastställer färgsättning och skapar stämningen du vill ha. Svart är en kraftfull färg som bör begränsas till en vägg om du är inställd på att använda den. Ljust rosa, lila, grått och blått är andra färger som fungerar bra med en rockstjärna tema.

• Arrangera möblerna att lämna öppet utrymme för repetera eller dans. Inkludera en säng, byrå, Säng och ett skrivbord för barn eller tonåringar som studerar i rummet. En bekväm stol, lounge, eller kärlek sits är idealiskt om det finns utrymme. För en diva rockstjärna tema, överväga en stol formad som en hög klack. Blow-up möbler kan också fungera.

• Använd olika tyger för att lägga textur till rummet. Hang sammetsdraperier, täcka ett par kuddar i syntetpäls eller placera en hög lugg matta på golvet. Välj sängkläder som kompletterar väggar och möbler. Till exempel skulle en svart täcke med blå gitarr arbeta med blå väggar.

• Häng konstverk, skulpturer, eller inramade affischer på väggen. Visa dina favorit gitarrer genom att hänga dem på väggen, men använder krokar som gör gitarr lättillgängligt när du vill spela. Frame affischer av din favorit rockband eller göra faux skivomslag med dig och dina vänner. Alternativt, replikera guldskiva utmärkelser för en mer elegant rockstjärna utseende.

• Accessorize rummet med gitarrformade lampor, trumformad låda knoppar eller andra rockbandet grejor. Visa dina instrument om du spelar.


Relaterade artiklar