Hur man hittar ett sommarjobb som en arkitekt lärling

June 11

Hur man hittar ett sommarjobb som en arkitekt lärling


Många jobb erbjuder sommarlärlingsplatser för de nya till och lära sig ett yrke såsom arkitektur. Om du är intresserade av detta område av arbete och letar efter en potentiell arbetstillfälle, kommer det vara värdefullt för dig att utföra en typ av praktik eller lärlingsprogram inom arkitekturen. Nedan följer några tips om hur man hittar ett sommarjobb som arkitekt lärling.

Instruktioner

• Skapa eller uppdatera ditt CV. Att ha en uppdaterad CV är praktiskt för de improviserade anställningsintervjuer. Uppdatera dina förmågor och färdigheter som du lär dem är också till hjälp.

• Forskning olika arkitektfirmor. Lär dig mer om varje företag gör att du kan få en uppfattning om det specifika arbete de gör hjälpa ditt beslut om för att ansöka om en lärlings på så mycket lättare. Platser att titta inkluderar källor på nätet och vill ha annonser i lokalpressen.

• Börja med att applicera för lärlingsutbildning. När du har forskat olika företag, kan du börja att ansöka om olika lärlings av dina önskemål. Det är bäst att tillämpa personligen eller genom någon online alternativ som erbjuds.

• Kontakta arkitektfirmor. När du har tillämpat, ge varje företag mellan 2 och 3 veckor för att granska din ansökan samt andra som har ansökt. Om du inte hör något från dem, kontakta dem kommer att visa dem att du är intresserad av tjänsten de erbjuder och kan skryta med din potential för jobbet.

• Ställ in intervjuer. Detta inkluderar att gå för regelbunden intervjuer och ser till potentiella öppna intervjuer någon arkitektbyrå kan ha. Före applicering kanske inte nödvändigt, men detta kommer att visa det företag som du är intresserad av och konsekvent.


Relaterade artiklar