Hur man skriver ett Adjö kort

December 29

Hur man skriver ett Adjö kort


Pensionering, flytt eller uppsägning är bara tre av de otaliga skäl en medarbetare kan säga adjö till sina medarbetare. Även Department of Labor rapporter om att det är omöjligt att förutsäga det exakta antalet gånger en person kommer att byta karriär under loppet av en livstid, har karriär växlar definitivt blivit vanligare i internetåldern än de var i årtionden tidigare, när det var inte ovanligt att hålla ett enda jobb för en hela karriär. Om någon du arbetar med lämnar och du måste ta farväl av en medarbetare, skriva en tankeväckande farväl kort är ett utmärkt sätt att göra det.

Instruktioner

Hur man skriver ett Adjö kort

• Välj ut ett tomt kort som har intressant skivomslag. Skriv en relevant offert på insidan av kortet. Detta citat kan vara roligt, inspirerande, eller tankeväckande. Det finns webbplats som kan nås för offerter som är relevanta för alla typer av tillfällen.

• Dra kortet runt till alla dina medarbetare minst en vecka i förväg om din intresse avgång. Detta garanterar att ingen kommer att gå miste om undertecknandet av kortet på grund av en sjukdag eller kort semester. Låt varje medarbetare skriva ett avskedsbrev i en annan pennfärg inuti kortet. Be om en liten monetär donation från varje medarbetare som undertecknar farväl kortet.

• Köp ett presentkort med pengar som donerats av dina medarbetare. Placera presentkort till kortet. Kortet ska vara inlösenbara på ett av dina intressefavoritrestauranger eller butiker. Detta är ett bra sätt att visa uppskattning för dina medarbetare på ett konkret sätt.

• Täta kortet och ge det till din medarbetare på den dag då han eller hon lämnar. Har alla samlas kring när kortet öppnas, så att alla kan få tillslutningen som de behöver när intresse går vidare till en annan plats.


Relaterade artiklar