Fettförbränning matsedlar

June 21

Fettförbränning matsedlar


Konsumerar rätt mat i rätt delar är avgörande för att hålla dig frisk och mager. Den goda nyheten är att du inte behöver söka efter magiska ingredienser eller exotiska matsedlar att maximera kroppens fettförbränningen potential. Istället, de livsmedel som hjälper dig att bränna fett effektivt tenderar att vara några av de friskaste och mest näringsrika i allmänhet.

Ingredienser

Space tre måltider och två mellanmål under dagen för att reglera din ämnesomsättning och insulinnivåer, rekommenderar Mackie Shilstone, författare till "The Fat Burning Bibeln." Bokens lista över rekommenderade livsmedel har frukt och grönsaker, ägg plåtslagare, tonfisk, lax, räkor, kyckling och nötkött, sojaprodukter, magra mejeriprodukter såsom färskost och ljus yoghurt, fullkornsbröd och pasta, havregryn, basmati ris, nötter och baljväxter, mörk choklad, sockerfria pudding och kosttillskott såsom vassleprotein och protein barer.

Måltider

Du kan införliva fettförbrännande matar in i fettförbränningen mat, såsom den förteckning över sju sådana måltider publicerad av Fitness Magazine. Måltider tidningen redaktörer säger kommer att öka ämnesomsättningen och energi inkluderar lönn lax med gröna, edamame och valnötter, en bakad veggie omelett, jordgubb kyckling sallad med varm citrus dressing, fullkorns pasta med ricotta och grönsaker, south svarta bönor kakor med guacamole, thailändska chicken-broccoli wraps och grekisk quinoa och avokado.

Funktion

Matsedlar, såsom de i Fitness Magazine främja fettförbränning genom att betona magert protein, möjligen bästa fettförbrännande näringsämne runt. Hög proteinmjöl utlösa den högsta nivån av fett oxidation hos överviktiga människor, enligt Medical News Today webbplats, som rapporterade om en studie från 2008 som publicerades i Nutrition och Dietetics. Forskarna fann att patienter som åt hög proteinmjöl brände mer fett än patienter som åt normal proteinmjöl med samma antal kalorier, enligt studera medförfattare Marijka Batterman. En måltid som kombinerar en mager proteinkälla med gröna bladgrönsaker och naturliga stärkelserika kolhydrater eller korn som sötpotatis, brunt ris eller havre ger alla viktiga näringsämnen i rätt proportion till stöd för fettförbränning.

Överväganden

Genomgående äta mat som främjar fettförbränning utmanar inte bara på grund av viljestyrka det kräver, men på grund av mängden mjöl planering och förberedelser inblandade. För att få rätt proportion av näringsämnen i lämpliga tjänstgör storlekar, måste du förbereda din egen mat enligt din måltid plan. Även friskare restauranger kanske inte har de exakta recept du behöver. Visst kontoret automaten blir tabu i de flesta fall.

Missuppfattningar

The American Heart Association rekommenderar att man undviker "modefluga" dieter som tout fettförbränningen effekter av ett visst livsmedel. De bästa fettförbränningen mat inkluderar måttliga portioner av alla livsmedelsgrupper. Begreppet enskilda livsmedel som fungerar som fett-brännare är en ogrundad myt, och en diet som betonar sådana livsmedel är inte troligt att främja allmän hälsa och välbefinnande eller ge dig en optimal mängd energi för motion och dagliga aktiviteter, meddela experter på föreningen. Samtidigt är svår kalorirestriktion inte tillrådligt eftersom det orsakar din kropp att gå in i svält-läge och bevara kalorier snarare än att bränna dem.


Relaterade artiklar