De bästa Toppar att dölja bukfett

May 30Många kvinnor har problem med magen buk, vilket är en märkbar mage. En större midsection kan visas efter en kvinna har fött barn eller under sin period då uppblåsthet kan inträffa, eller hon kan vara plus-sized och vill dölja detta problemområde. Det finns flera olika stilar av toppar som kan göra en större mage mindre märkbar.

Empire midja Top

Ett imperium topp har en midja som faller direkt under bysten. Tyg draperier i allmänhet från denna höga midjan, vilket ger en kvinna med en större midsection mer utrymme. Detta midjan drar också ögat uppåt mot en kvinnas klyvning och överkropp. Casual empire-midja toppar gjorda av bomull eller linne kan bäras för en utekväll på stan eller en dag i parken. En topp tillverkas av mer lyxiga tyger, som siden, kan bäras på jobbet eller en mer formell tillfälle.

V-Neck Tops

V-ringad T-shirts och toppar har en urringning som skär ner överkroppen i en "V" -form. En sådan T-shirt uppmärksammar mot överkroppen och bort från magtrakten. En V-ringad T-shirt som är 1:59 storlekar större kan bidra till att ge strömmande täckning till en kvinnas gott mittområdet. Undvik V-ringad tröja som har horisontella ränder, eftersom dessa gör en kvinna verkar bredare än hon verkligen är. Dessa skjortor bör inte heller undangömt i en kvinnas byxor, eftersom detta skulle kunna ge intryck av en ännu större magen bula.

Wrap Shirt

En wrap skjorta eller top passar mycket på samma sätt som en omlottklänning, med två sidor av skjortan som korsar fram och har sin stängning på sidan av kvinnans kropp. Dessa toppar ger ett extra lager av täckning, och många kommer med en utsmyckning eller slips i området midsection som hjälper till att dölja oönskade magen bula. Välj en wrap skjorta som är en färg, såsom brunt, svart eller rött. Håll dig borta från toppar som har stora utskrifter eller band, och bära ett par byxor eller kjol som inte skär in i magtrakten, som kan skapa en bula att wrap topp kommer att betona.


Relaterade artiklar