Ställa in Frontier röstbrevlåda

March 5

Ställa in Frontier röstbrevlåda


Förutom kabel-TV och höghastighetsinternet tjänsten tillhandahåller Frontier Communications Corporation även digital telefon till olika marknader över hela USA. Om du är en ny Frontier digital telefon abonnent, är en av de första saker du behöver göra för att dra full nytta av alla funktioner i din telefon plan för att ställa in din Frontier telefonsvarare. Röstbrevlåda är i huvudsak ett datorbaserat svarstjänst som upprätthålls av din telefonleverantör. Tjänsten används för att spela in meddelanden som lämnats av personer vars telefon samtal du missat.

Instruktioner

• Ringa upp röstbrevlådan åtkomstnummer, som vanligtvis återfinns i det skriftliga materialet som du fått efter registreringen för Frontier digital telefon. Om du inte ser numret som finns, eller om du tappat bort ditt introduktionspaket, kontakta Frontier kundsupport för att få hjälp. Numret för din Frontier kundcenter är tryckt på ditt kontoutdrag.

• Använd telefonens numeriska tangentbordet för att skriva in ditt tillfälliga telefonsvarare lösenord när du blir ombedd. Generellt din röstbrevlåda lösenord är de fyra sista siffrorna i ditt telefonnummer om inte annat anges i inledn material.

• Lyssna på röstmeddelanden. Välj "Ändra ditt lösenord" alternativet. Ange ett fyrsiffrigt till sjusiffrigt nummer som du vill fungera som din fasta telefonsvarare lösenord, följt av pund (#) tecknet. Du kan inte använda upprepande siffror, en serie av stigande eller fallande siffror eller en serie av stigande eller fallande udda och jämna siffror som lösenordet. Till exempel, kan du inte använda "2222", "1234" eller "2468."

• Följ röstmeddelanden för att återgå till huvudmenyn. Välj "Greetings" menyalternativet. Välj "Spela in en hälsning" alternativet.

• Följ röstmeddelanden för att lära sig att börja spela in ett röstmeddelande hälsning. Din telefonsvarare hälsning är det budskap som ringer hör när samtal vidarebefordras till din röstbrevlåda.

• Tala i telefonen för att formulera din hälsning. Tryck på fyrkant (#) för att avsluta inspelningen. Din Frontier röstbrevlåda är nu inställd.

• Lägg på luren.


Relaterade artiklar