Hur att täcka ett kylskåp med tapet

February 17

Hur att täcka ett kylskåp med tapet


En ointressant kylskåp kan tynga en annars smart inredda och snygg kök. Blotta storleken på apparaten gör det omöjligt att ignorera, men till priset av ett nytt kylskåp kan göra det också omöjligt att omedelbart byta ut. Du kan göra mer än ett operativt men föråldrade eller estetiskt skadad kyl snabbt och billigt genom att täcka den med tapeter. Välj ett papper som matchar ditt kök stil; tapeter finns i en mängd olika färger och stilar för att matcha dina behov exakt.

Instruktioner

• Mät ditt kylskåp höjd och bredd på en av dess sidor, samt bredden och höjden på varje frontpanelen. Vissa kylskåp har en toppanel och en bottenpanel, och andra har två höga sida-vid-sida-paneler; se bara till att du spelar in separata mätningar för varje avsnitt av ditt kylskåp. Tillsätt ca 1/4 tum mellan längd och varje mätning för misstag.

• Klipp ut delar av tapeter som matchar varje mätning du tog. Skär varje stycke med en mattkniv över en självläkande styrelsen att skydda dina bänkskivor, och gör din nedskärningar mot en lång linjal så att de ska vara helt jämn.

• Pensla på generösa mängder gummi cement på framsidan av en del av ditt kylskåp, och sedan sprida och jämna limmet med en liten skumgummirulle.

• Fäst tapeten panelen du klipper ut som matchar limmet täckta sektionen till den delen, noggrant matcha alla kanter. Klipp bort överflödigt papper med din mattkniv och din måttstock eller annan linjal.

• Jämna över tillämpade tapet med en torr trasa för att avlägsna eventuella bubblor. Omedelbart avlägsnas strögummicement med en fuktig trasa. Upprepa processen för de återstående paneler för att slutföra ditt kylskåp ombyggnad.


Relaterade artiklar