Hur man kan behandla ont i magen med naturmedicin

September 5

Hur man kan behandla ont i magen med naturmedicin


Magen magen, magont, orolig mage, matsmältningsbesvär, oavsett vad du kallar det ont i magen är obehagligt. Medan många människor behandlar ont i magen med over-the-counter vätskor, tugg eller upplösnings tabletter, några av de bästa behandlingarna för ont i magen är naturliga och kemikaliefria. Läs vidare för att lära hur man kan behandla ont i magen med naturmedicin.

Instruktioner

• Ät yoghurt, som är full av naturliga hälsosamma bakterier som kan hjälpa lugna ont i magen. Ofta ont i magen orsakas på grund av brist på bakterier som hjälper till att bryta ner mat, vilket innebär att magsyra som bidra till att bryta ner mat arbetar övertid orsakar smärta, kramper och sura uppstötningar.

• Skala en liten bit ingefära och långsamt tugga roten, svälja läkemedel juicer. Ginger har använts i naturmedicin för att behandla magont, illamående och för att underlätta matsmältningen i århundraden och kan snabbt lindra smärta naturligt.

• Pressa saften från en hel färsk citron i en kopp varmt vatten och dryck. Varmt vatten hjälper till att spola magen medan citron hjälper till att bryta ner maten, underlätta arbetet med magsyra och lindra en smärtsam magen naturligt och effektivt.

• Tillsätt fem eller sex droppar eterisk lavendelolja till några koppar ris under omrörning tills väl kombineras. Placera riset i en gammal rör strumpa och knyta slutet. Placera riset fyllda strumpa i mikron bara tills varm och placera strumpan över smärtområdet i magen. Denna naturliga behandling kommer snabbt lindra kramper, och fungerar bra för menstruation symptom också.


Relaterade artiklar