Walking skor som inte ser ut som Sneakers

January 26

Walking skor som inte ser ut som Sneakers


När du går en hel del, oavsett om arbete, nöje eller som en turist som besöker en ny stad, vill du dina fötter för att vara så bekväma som de kan. Det kan vara svårt att hitta bekväma skor som inte sneakers, men väldigt ofta sneakers är alltför vardagligt för vad du planerar på att göra den dagen. I situationer som denna, är det mycket värdefullt att ha tillgång till vissa walking skor som inte liknar sneakers.

Boat Skor

Seglarskor är skor som är avsedda att användas på båtar och under segling. De kombinerar komfort och rörelse en sneaker, med mer elegant överklagande av en dagdrivare. Några av de mest populära tillverkarna av båt skor är företag som Tretorn och Sperry Top-Sider. Båt skor är utformade specifikt med komfort och stabilitet i åtanke.

Loafers

Loafers, liknande båt skor, är utformade för att vara mer elegant och elegant än sneakers samtidigt ger komfort, en bra passform och stöd för fötterna.

Kitten klackar

Kitten klackar är ett steg mellan lägenheter och höga klackar men erbjuder bekväma platta skor. Bra kattunge klackar har gummisulor som hjälper absorbera stötar till bollar på fötterna, vilket gör promenader bekväm samtidigt som bäraren att se snygg och även få lite tillsatt höjd.


Relaterade artiklar