Brand Tema Party Ideas

July 31

Brand Tema Party Ideas


I årtionden har barn varit fascinerad med brandmän. Brand tema födelsedagskalas är bra för barn som älskar alla saker brand. Om du har ett barn som du tror kan en dag bli en brandman, kommer en brand part tema vara perfekt. Med några enkla idéer, bör du kunna vända upp värmen på dig barns födelsedagsfest nästa.

En verklig Brandman

Planera ett särskilt besök till brandstationen, eller be en eller två brandmän att vara gäster på festen. De flesta brandmän kommer att vara mycket villiga att dela lite av vad de gör med ett dussin beundrande barn. Se till att komma överens med stationen flera veckor i förväg.

Fiery Dekorationer

Förenkla din inredning med röda och gula ballonger. Toy brandbilar eller brandman kepsar kan placeras som center på en röd eller gul duk. Strö godis i mitten av bordet. En uppstoppad-djur dalmatiner kan också fungera som en annan kul mittpunkten. Klipp lågor från rött och gult papper och placera dem i fönstret för att göra huset ser ut som om det är i brand. Gör en stor skylt för din ytterdörr som säger "Fire Station # (ålder barn)".

Uppvärmda Spel

Många vattenlekar, som en vatten ballong slänga, kan spelas in the backyard och stödja en brandbekämpning tema. Inomhus spel kan innehålla "Pin svansen på den dalmatiska", "het potatis", eller klä upp som brandmän innan någon fri lek.

Fun Brand Foods

Naturligtvis vid varje brand födelsedagsfest, är det viktigt att ha en rolig födelsedagstårta. Servera en brandbil eller brandman hatt tårta. Röd punch, chips och salsa, eller rostning korv och marshmallows över en eld är alla roliga idéer för livsmedel brand part.


Relaterade artiklar