Hur man bygger en radiostyrd bil Frame

April 25För de amatörer som är intresserade av att göra sin egen radiostyrd bil, det finns många företag som säljer de enskilda delar och komponenter som behövs för att göra en. Dessa komponenter är utformade för att passa med en majoritet av RC modeller och gör det enklare att skapa en RC modell från grunden. Att sätta ihop komponenterna kräver lite mer än ett urval av skruvmejslar, en ren arbetsyta och bygg instruktionerna som medföljer varje kit. Att bygga en RC ram kan göras i bekvämligheten av ditt eget hem på bara några timmar.

Instruktioner

• Skruva fast stolparna i sväng avsnittet om de främre armarna. Dessa tillåter framhjulen att vända. Skruv både de främre armarna på vardera sidan av kroppen knöl. Se till att de är fixerade vid den främre änden av kroppen knölen och att stolparna är vända nedåt. Om de uppåt, de är på fel väg.

• Skruva plast främre stötfångare i hålen på näsan av kroppen knölen. Se till att skruvarna är täta och att stötfångaren är styv för maximalt skydd.

• Sätt spjällaxlarna till de tilldelade utrymmen på de främre armarna. Skjut spjällaxlarna i resårer efter axeln har matas genom det första hålet på de främre armarna. Montera gummislangen över den exponerade änden av spjällaxlar. Skruva på plats på de främre armarna.

• Montera växellådan på chassit genom att skruva växellådan på inventarier av chassit på baksidan. Montera motorn till basen av chassit genom att skruva in de fyra hörnskruvarna i det tilldelade urtagning på chassit. Fäst de bakre dämpar spolar på baksidan av chassit. Skruva dem på plats. Skruva den andra änden av dämparpolen till växellådan.

• Placera kroppen knölen på chassit. Skruva knölen på plats genom att köra skruvar genom färdiga hål på knölen och chassi.


Relaterade artiklar