Hur man gör ett flygplan tårta

February 28

Hur man gör ett flygplan tårta


Om någon i ditt liv är ett flygplan fanatiker, försök att göra ett flygplan formad tårta till sin nästa speciell händelse. Vissa tema kakor kräver skickliga kaka Utsmyckning och expert carving, men köpet av en 3-D kakform på din lokala hantverk butik gör ett flygplan tårta lätt som helst. Lägg fondant eller smörkräm glasyr för en välsmakande och professionell touch.

Instruktioner

• Smörj flygplanet formade, 3-D tårta pan med matlagning spray. Alternativt kan du använda en bakelse borste för att tillämpa vegetabiliskt matfett i stekpannan. Strö en matsked av allrengöringsmedel mjöl i pannan och skaka att belägga matlagning spray eller förkortning. Vänd pannan och knacka ut överflödigt mjöl. Detta håller kakan fastnar i formen.

• Förbered en off-the-shelf kakmix enligt förpackningens anvisningar. Om du föredrar, gör en tårta från grunden med din favorit kaka recept. Häll kakan smeten i smord tårta pan. Tryck på pannan på bänkskivan fyra till fem gånger för att minska luftbubblor.

• Placera pannan på en aluminium bakplåt. Grädda i 30 till 35 minuter i en 177 degreee C (350 grad F) ugn. Ta ut kakan när en tandpetare, införas i mitten kommer ut rena.

• Placera tårta pan på en tråd kylning rack och låt den svalna helt innan du tar bort den från pannan. Ta bort kakan innan den svalnar helt leder till rippar i kakan.

• Platta kakan med hjälp av en tandad kniv. Placera kniven i jämnhöjd med kanten av pannan och såga av överskotts kaka. Kassera överskottet kakan. Använd den platta sidan som bas för kakan.

• Placera en serveringsfat på toppen av kakan pannan och tårta. Vänd dem och ta bort kakan pannan. Kör vid behov en kniv längs kanten av pannan för att frigöra kakan.

• Täck kakan med rullade fondant, en tjock och krämig isbildning för kakor, spridit sig till en 3 mm (1/8 tum) tjocklek, med hjälp av en rullande panna eller fondant sheeter. En fondant sheeter rullar fondant i tunna, likformiga ark, liknande en pasta sheeter. Använd någon önskad färg för att täcka planet. Innan du placerar fondant på moset, applicera ett tunt lager av smörkräm glasyr, i valfri färg, för att hjälpa fondant stick. Alternativt kan du använda smörkräm glasyr för att täcka planet. Använd en kompensera spatel och jämna ut glasyren på kakan. Smör är söt glasyr som håller sig väl till inredning.

• Skär ut fönster för planet med svart rullade fondant. Använd ett kex cutter eller kniv för att förbereda fondant. Skär en rektangel för cockpit fönstret och cirklar för passagerarfönster. Storleken av fönstren beror på storleken av kakan pannan används. Om du har använt isbildning i stället för fondant, rör fönstren på planet med hjälp av en spritspåse eller zip top väska med hörnet avskuren.

• Lägg till ytterligare detaljer till planet, såsom ränder, färgade vingar eller näsor. Alternativt, airbrush ätbara färger på ditt plan.


Relaterade artiklar