Hur man drar en Buffalo steg-för-steg

December 24

Hur man drar en Buffalo steg-för-steg


Rita en buffel steg-för-steg är ett bra sätt att förbättra din konstnärliga färdigheter. Många fysiska egenskaper finns på en buffel, vilket gör det till en halv svårt djur att dra. Nyckeln till början en framgångsrik ritning är att beskriva den grundläggande kroppsform buffel. Du kommer att skapa en levande bild efter upprättandet av kroppen och därefter fylla i fysiska detaljer och nyanser. Öva dina färdigheter på skrot papper först innan de bestämmer sig en ritning till ett konstprojekt eller en visuell konst tidskrift.

Instruktioner

• Rita en serie cirklar för att representera konturerna av kroppen. Trace en stor central cirkel för att fungera som midsection. Skissa mediet dimensionerade cirklar som nästan ansluter till den stora cirkeln i båda ändar. Detta kommer att utgöra den bakre änden och huvudet. Rita en liten cirkel i huvudet, som kommer att vara nosen. Rita två små cirklar - en ovanpå den andra - som överlappar den nedre högra delen av den stora cirkeln - att fungera som benlederna.

• Rita benet konturer. Rita en tunn linje ner från botten benet gemensam cirkel och anslut den till en rocklike form. De rocklike former kommer att fungera som klöv konturer. Komplett benet konturer genom att rita små till medellimabönor liknande former till höger om de ursprungliga cirkel lederna, och på den bakre änden av buffel. Utöka tunna linjer som ansluter till rocklike hov konturer för alla återstående ben.

• Avsluta buffalo ansikte och dra hår konturer. Trace en haka straplike linje ner från huvudet cirkeln till nosen cirkel på vänster och höger sida för att slutföra huvudet kontur. Rita ögon i form av sidled teardrops och diskett, potatis chip-formade öron på sidan av huvudet. Skissa mörka ringar i centrum av nosen för näsborrarna, och rita halvmånformade buffalo horn. Börja spåra luddigt, taggiga linjer runt konturerna av huvudet och kroppen för att indikera förlängas hår.

• Avsluta buffalo hår. Börja radera cirkulära linjer och ersätta dem med mörka och ljusa nyanser av hår. Skissa tjocka, ojämn ränder över hela kroppen. Gör ränderna vågig för en naturlig, hårig utseende. Mörkare päls på lederna och ljusare päls under resten av kroppen för att skapa levande struktur, skugga och djup. Lägg ett skägg av hår på undersidan av hakan. Färg ritningen som du tycker passar - med hjälp av många nyanser av brunt och svart.


Relaterade artiklar