Hur att ställa en flicka vad hon vill för hennes födelsedag

August 15

Hur att ställa en flicka vad hon vill för hennes födelsedag


Du vill fråga en tjej vad hon tycker. Tjejer gillar att bli förvånad på deras födelsedagar så att du inte vill vara alltför specifik. Inte sätta dig i en position att specifikt frågar henne vad hon vill bara få reda på att du inte har råd med det. Lär känna flickan. Var uppmärksam på några av de platser hon gillar att gå eller livsmedel som hon tycker om att äta. Var kreativ och unik med din födelsedagspresent. Flickor i allmänhet älskar allt du ger dem eftersom du trodde nog av dem för att ge dem något på deras speciella dag.

Instruktioner

• Prata med flickan och ta reda på några av de saker hon gillar att göra och platser hon gillar att gå. Flytta objektet upp i allmänhet konversation. Fråga henne vad hon fick för sin födelsedag i det förflutna som hon gillade. Tänk på gåvor i form av överkomliga priser. Köpa ett presentkort från en av hennes favoritplatser är alltid en utmärkt idé.

• Be flickan att lista hennes födelsedag önskar på en bit papper och återlämna den till dig. Detta kommer att ge dig några val av gåvor hon skulle vilja få för hennes födelsedag. Få en uppfattning om saker som hon kanske gillar för hennes födelsedag från vänner och familj.

• Delta i gruppsamtal. Gå upp till flickan när hon talar med ömsesidiga vänner och använda det till din fördel att fråga henne vad hon vill för hennes födelsedag. Hon kan känna sig mer bekväm att diskutera vad hon vill bland annat kamrater. Gör ögonkontakt när det är möjligt och tala med tillförsikt.

• Kör en flicka när hon verkar vara på gott humör. Kroppsspråk är en bra indikator för när man ska vända sig till en flicka. Se upp för henne att le eller blick på dig. Om hon vinkar på dig, är hon mer än sannolikt öppna för att prata med dig. Använd möjligheten att gå upp till henne och fråga henne vad hon vill för hennes födelsedag.


Relaterade artiklar