Hur man installerar ett kök skafferi med ett utrymme på skrivbordet

July 29

Hur man installerar ett kök skafferi med ett utrymme på skrivbordet


Köksbänken utrymmet är ofta den mest rörigt utrymme i huset. Genom att installera ett skrivbord område nära skafferi, kan du hantera räkningar och mat planering i ett område. Utforma utrymme att inkludera lådor, cubbyholes, väggskåp och golvskåp för att organisera varje detalj. Ett kök uppgradering, såsom en ny skafferi och utrymme på skrivbordet, bör lägga marknadsvärdet till alla hem. Överväga att köpa nya skåp, i stället för återvinning skåp, för en exklusiv look.

Instruktioner

• Mät ditt kök för att definiera hur mycket golvyta du har. Överväga att ta en bar eller räknare för att skapa en lagrings vägg fungerar som ett skafferi. Leta efter utrymme inuti en närliggande tvättstuga som du kan konfigurera för att passa in i köket planen samt. Ett skafferi kan vara längs en vägg eller i en fristående rum. Mejsla ut utrymme för skrivbordet som är nära skafferiet och matlagning områden.

• Order skåp, ett skrivbord och trä arkivskåp, infälld belysning och nytt kakel eller trägolv, om du behöver ett nytt golv. Göra anteckningar på varje skåp storlek att utforma utrymme för att passa exakta mått. Köpa de bästa skåp och skrivbord du har råd. Anlita en elektriker för att klättra in vinden områden i ditt hem till tråd overhead infälld belysning nära varje skafferi skåp öppning. Anställa någon som har arbetat med exklusiva bostäder, inte bara en behörig elektriker. Hans insats kommer att göra skillnad i hur professionell projektet ser ut.

• Anlita en snickare för att hjälpa om du installerar skafferi skåp som kommer att fästa till ditt hem ramverk. Se till att han använder 4-tums eller skruvar längre flathead rostfritt stål. Du vill inte skåpen dra loss från väggarna. Installera skrivbordet i golvyta genom spikning listen på golvet längs vardera sidan av ditt skrivbord. Den här metoden fungerar bäst om skrivbordet har betydande utrymme på varje sida.

• Planera för att installera räknaren utrymme i skafferiet och nära ditt skrivbord. När du organisera skrivbord eller skafferi, behöver du plana ytor att parkera föda eller pappersarbete tillfälligt. Räknare behöver inte vila på toppen av en golvskåp, men de behöver installeras tätt i väggreglar. Använd vinkeljärn stöddelar för att stödja räknare underifrån. Fäst aldrig diskar direkt till skafferiskåp. Passa dem sömlöst framför skåpen eller bredvid dem, så skåpen kommer inte bära tyngden.

• Utnyttja möjligheten att placera fristående skåp i ett skafferi rum. Anser dock att fästa trevlig hyllor eller bara skrivbordet för en installerad look. Korrekt installerad high-end skåp tillför värde till ditt hus. Gör det till en prioritet att skapa kongruent golv mellan två områden. Skapa ett jämnt flöde mellan rum som du har anslutit genom att installera avancerade golvplattor. Ändra färg eller flödet av trägolv är svårare.


Relaterade artiklar