Julen tyg gåvor

August 17

Julen tyg gåvor


Bestämma vad man ska ge vänner, familj, medarbetare och bekanta till jul tenderar att få svårare varje år. Hemlagad gåvor eller gåvor som fokuserar på ett visst tema såsom ett material, kan bidra till att bryta monotonin i köpcentret-surfning. Gåvor gjorda av tyg täcka ett brett spektrum av både hemlagad och inköpta varor, inklusive poster för hemmet samt poster av mode.

Stickat

Hemstickade objekt är en klassisk julklapp, särskilt strumpor, halsdukar, vantar och mössor. Stickning är en färdighet som kräver övning och tålamod, därför om du inte redan sticka, börja träna månader innan semesterperioden för att producera komplicerade saker som vantar och mössor.

Strumpor

Julklapp är nödvändigheter av säsongen. Även om de flesta människor redan äger ett par eller två av strumpor, skänka en handgjord strumpa är alltid en välkommen dekoration. Strumpor kan stickas eller skäras från tyg och sys. Lägga till namn eller meddelande broderi bidrar till att lägga till en personlig touch.

Broderi

Nästan alla objekt duk kan broderas för att lägga personlighet och tros gåvan. Badlakan, tofflor, badrockar, tröjor, västar, jackor, kanfastotot hänger lös, soffa kuddar och tyg vägg konst kan alla broderade och ges som julklappar. Med både hand broderi och professionellt beordrade broderier, dubbelkolla namn eller initialer mottagaren att undvika en besvärlig, bortkastade gåva.

Julgranskulor

Handgjorda tyg ornament är populära presenter till barn att göra så de kan vara så enkelt som bitar av filt med lite lim eller så komplicerat som tyg, tråd och nål. Liten kudde eller docka liknande ornament kan skapas genom att skära ut filt och limma ihop bitarna eller genom att skära bitar av tyg för att stoppa och sy ihop. Hemlagad ornament är sentimentala och kan avnjutas varje år under helgerna.

Filtar

Hemlagad fleece filtar är populära hantverk för människor bara börjar med gör-det-själv-artiklar. Fleece filtar kan göras med stora bultar av fleece som antingen sytts ihop i kanterna med en trim tyg eller hopbundna med kant fransar. Filtar är idealiska för de kalla vintermånaderna kring helgdagar.

Köks artiklar

Köket är full av tyg objekt som kan vara begåvad på jul, inklusive förkläden, handdukar, bordstabletter, servetter och dukar. Alla objekt kan personifieras till mottagarens smak och är vanligtvis artiklar som är både ville och behövde.


Relaterade artiklar