Hur man blir en Punk Rock Girl

June 10Det finns inget rätt eller fel sätt att vara en punk flicka. Punk har alltid varit mer om att göra din egen sak än överensstämmer med en modefluga eller vad är populärt. Emo och Goth båda utvecklats, eller överlåtas om du vill titta på det på det sättet, från punk. Det handlar om att hitta din egen sak och gör det trots att de inte är som alla andra. Trots detta finns det ett antal modeaccessoarer och frisyrer som traditionellt anses punkrock.

Instruktioner

• Inköp designer punk kläder. Detta är egentligen inte något man måste göra, men det är något du kan göra. Ett antal klädtillverkare har byggt sitt varumärke på catering till alternativa massorna.

• Konvertera saker som redan finns i din garderob för en punk look. Det är där de rippade leggings som du kommer att kasta ut får en nytt liv. Saker som lätt kan omvandlas till punk inkluderar jeans, särskilt om de är rippade och / eller bleka, denim kjolar, bekämpa stövlar, Canvas Hi-tops, halvvantar, dubbade bälten, fishnets, gamla t-shirts, linnen, minikjolar och något med en tartan tryck. Med lite kreativitet kan du vända nästan vad som helst i din garderob till något punk.

• Skapa din egen look. Slash upp några T-tröja att bära över linnen med en denim kjol du skär ner och lämnade sömmen oavslutade. Lägg rippade leggings och stövlar bekämpa. Avsluta utseendet med en dubbade bälte och fingerhandskar. Ha kul att experimentera och hitta ett utseende som fungerar för dig.

• Ta en bild av en frisyr som du en stylist om du funderar på att klippa håret för att få den stil du vill. Mohawks är förmodligen den mest traditionella punk frisyr, och de bara inte för killar. Något asymmetrisk eller spetsade kan anses punk.

• Konvertera frisyr du har nu med hjälp av clip-in hår, vanligen kallade glam band, som kommer i en mängd olika färger och längder.

• Lägg semipermanent ränder eller färga alla håret en färg som lila, blå, rosa eller grönt. Det finns ett antal företag som gör semipermanent hårfärgningsmedel och blekmedel om du vill göra det själv. För att få ut det mesta av din hårfärgningsmedel, kommer du vill bleka håret först oavsett hur lätt det är. Ta bort den naturliga färgen är nyckeln till att få andra färger att stanna i mer än ett par dagar.

• Punk make-up är allt annat än diskret, särskilt när ögonen är berörda. Svart eyeliner är ett måste tillsammans med starka färger.

• Måla naglarna svart. Det är en stapelvara i punk mode. Om du tröttnar på svart, kan du alltid få nagellack i blått, grönt eller lila eller någon annan färg för att matcha vad du bär den dagen.

• Använd mörkare färgade läppstift färger. Svart läppstift är inte bara för Goths. Punks startade den trenden. Även om du inte bär läppstift mycket, bör du ha några mörka lila och djupa reds i din make-up fall för när stämningen strejker. Pastellfärgade rosa kommer inte att klippa det.

• Få borrade eller tatuerade. Det går med utseendet. Detta är, naturligtvis, valfritt. Medan piercing lätt kan tas bort, tatueringar är permanenta.


Relaterade artiklar