Gag gåvor för 40-åriga kvinnor

June 1

Gag gåvor för 40-åriga kvinnor


Vänner eller kollegor kanske vill prova gag presenter till sina kvinnliga vänner när de närmar sig sina 40th födelsedagar. Det är helt normalt att ge gag gåvor för 40-åriga kvinnor. Även om det finns en speciell gaggåva för varje kvinna som är närmar sig 40, se till att din födelsedag kvinna kommer att uppskatta gesten.

Falska Mediciner

Gag gåvor för 40-åriga kvinnor


Falska gag läkemedel gör en stor gaggåva för någon som blir äldre och har ett gott skämt. Det finns så många olika listor att välja mellan. Till exempel, födelsedag blockerare är falska piller för alla som vill glömma sina födelsedagar. Med komiska uppgifter och statistik på förpackningen, kommer någon födelsedagflicka måste skratta när hon öppnar här. Andra falska gag läkemedel inkluderar Fuckitol, Damitol, Momnesia och medelålderskris piller. Dina vänner och familj kommer alla få ett skratt när hon öppnar denna gåva.

Födelsedag SatserFödelsedag Kit är en annan rolig gaggåva för att få någon kvinna ser fram emot deras 40-årsdag. Ett antal olika varianter finns, men majoriteten utför liknande saker. Satserna har normalt titlar som "Over the Hill Kit" eller "40th Survival Kit." Du hittar guider till allt äldre, falska läkemedel, krämer för att stoppa skallighet, tandproteser fall och blöjor.

Talking uppstoppade djur

Gag gåvor för 40-åriga kvinnor


Talking uppstoppade djur gör en stor gaggåva liksom. Du kan hitta några som sjunger grattis på födelsedagen med ovårdat språk, eller andra som kritiserar dig och ringa dig gammal. Medan de verkar söta och gosiga, inte förväxlas, så fort du trycker på den knappen kommer du att börja höra skratt.

Uppblåsbara Walker

Gag gåvor för 40-åriga kvinnor


Om du verkligen vill dra ett skämt om en kvinna redo för att fira hennes 40-årsdag, gör en blow-up rullator för ett stort skratt. Det är precis som de du ser pensionärer använder för att hjälpa dem att gå, men detta blåses upp. Kvinnan kommer definitivt att få generad när hon ser denna gåva.

Hot Flush Fans

Gag gåvor för 40-åriga kvinnor


För dig som verkligen vill göra födelsedag flickan känner sig gammal, och påminna henne om klimakteriet, då en blodvallning fläkten är en perfekt gaggåva. En söt liten påminnelse om den tiden i varje kvinnas liv när de blir hett är inte en så stor sak längre. Se till att hon har ett sinne för humor om, eller se upp för flygande fans.

Over-the-Hill bröst Hängslen

Gag gåvor för 40-åriga kvinnor


Dessa är hängslen för hängande boobies, och förslaget är att de kommer att bidra till att göra dem att se fast och pigg igen. Om hedersgäst har haft en boob jobb, men den humoristiska effekten kommer att gå förlorade.


Relaterade artiklar