Hur man hittar ett postnummer för en fastighet

October 16

Hur man hittar ett postnummer för en fastighet


Ett postnummer är ett nummer som tilldelas en postadress för att sortera post enklare. Det är också kallad ett postnummer och postnummer. Varje fastighet har ett postnummer fäst vid den. Den United States Postal Service upprätthåller en databas med alla postnummer i USA, och databasen kan nås via USPS webbplats (USPS.com). För att hitta ett postnummer, är det bäst att veta fastigheten adress. Om du inte känner till fastigheten adress, kommer dina resultat att bli mindre tillförlitliga.

Instruktioner

• Gå till USPS.com och klicka på knappen på den övre vänstra sidan som säger "Hitta en postnummer."

• Skriv in adressen, staden och staten av fastighetens postnummer du letar efter. Hit "Skicka". Resultaten visar officiell postadress. Postkontoret webbplats kräver en exakt matchning för att visa resultatet. Om du inte känner till den exakta adressen till fastigheten du forskar, är det bäst att använda kommunala poster.

• Gå till din länen skatte granskare: s webbplats om du inte vet den exakta adressen till fastigheten som du vill hitta ett postnummer. De flesta fastighets sökningar på dessa webbplatser återvända breda resultat om en exakt adress inte ges. Till exempel när du går till Franklin County revisorns egendom sökning och skriver in ordet "Main" i sökfältet, alla fastigheter med ordet "Main" i sin adress kommer att returneras. Sökresultaten tillbaka de rättsliga adresserna till de egenskaper, och dessa kan användas för att bestämma postnummer genom att följa stegen ovan.


Relaterade artiklar