Creative Art aktiviteter för småbarn

June 23Kreativ konst aktiviteter hjälpa småbarn öka samordningen öga-hand, säger föräldraskap Småbarn webbplats. När de arbetar "hands-on", de bygger självförtroende genom de verk som de skapar. Enligt iVillage webbplats, bidrar konst till ett barns utveckling, uppmuntra barnet att interagera med sin omgivning och lära. Arbeta med ditt barn också förbereder honom för vilka typer av verksamhet som han kommer att se i förskolan.

Dag och Natt Board

Denna kreativ konst aktivitet tillåter småbarn att måla, använda klistermärken och skapa något som hjälper dem att lära sig skillnaden mellan dag och natt. En kvadratisk bit kartong är målat mörkblå på en sida och ljusblått på den andra. På den mörkblå sidan, sticker toddler stjärnan klistermärken och en måne dekal till styrelsen (eller en måne skärs ut ur en annan bit av kartong och limmade på.) Den småbarn pinnar moln klistermärken och en sol klistermärke på ljusblå sida. (Återigen, dessa kan också skäras ut av andra kartongbitar, målade och limmas på.) Moderbolaget tar två bilder av barn; en sovande och en vaken. Den sovande bilden limmas på "night" sida och vaken bilden på "dag" sida. Ett band är fäst upptill och brädan hängde på barns vägg. Toddler vänder styrelsen att visa när det är natt och dag.

Pasta Smycken

Småbarn skapar pasta halsband och armband i denna kreativa konstinstitutioner. Makaroner och andra sträng kunna pasta placeras i en skål som innehåller tvättsprit och karamellfärg som färgar pasta. Nudlarna får torka på en pappershandduk och placerades sedan i rena skålar, sorteras efter färg och form. Tandtråd mäts enligt lämplig halsband och armband storlek. Toddleren strängar nudlar på tandtråden, skapar smycken.

Äggkartong Bug

Denna kreativ konst aktivitet gör ett ägg-kartong myra. Toddler lär de olika delarna av en myra, och detta kan också göras för att göra andra buggar. För denna verksamhet, tre koppar skärs från en äggkartong. Toddler målar kopparna rött. Kuporna torka och en förälder limmar ihop dem. Två hål petade in i toppen av den första koppen och två svarta piprensare infogas för att göra antenner. Toddler formar antennerna genom att böja dem. Ett hål är stötas in i endera sidan av varje kopp och piprensare är införda för att göra benen (sex totalt). Toddler formar benen. Wiggly ögon eller två bitar av runda stråsäd limmas på framsidan av den första koppen och en mun dragés med en svart markering.


Relaterade artiklar