Stora 30th Birthday Gift Ideas

June 24En 30-årsdag är en milstolpe i att du lämnar 20-årsåldern bakom, och som förtjänar en extra speciell gåva. Många människor finner att skriva in deras 30s att vara en skrämmande upplevelse, men en ovanlig present till din vän eller älskade en kommer att hjälpa honom förvisa negativa tankar om allt äldre.

SommarEn speciell semester kan göra en spännande gåva 30-årsdag, eftersom det alltid kommer att bli ihågkommen och minnen kommer att leva för evigt. Kanske finns det någonstans att din vän eller närstående har alltid velat besöka, och du behöver inte betala för hela resan själv - prata med andra vänner och släktingar och rekrytera dem att bidra till en semesterkassa. Du kan också köpa ett presentkort som kan användas för mer än 200 hotell i Europa (se Resurser).

Erfarenhet

Stora 30th Birthday Gift Ideas


En upplevelse dag ger människor möjlighet att prova på något de normalt inte skulle ha möjlighet att prova, liksom racing en sportbil eller en stridspilot upplevelse. Det finns hundratals alternativ, från en spa-dag eller vinprovning dag att hänga flygning äventyr eller en tandem skydive. Återigen, överväga att rekrytera andra vänner och familjemedlemmar för att bidra till en speciell dag som aldrig kommer att glömmas.

Fotografiskt Makeover

Stora 30th Birthday Gift Ideas


Glamorösa fotografier kan vara en speciell gåva att mottagaren kan hålla för en livstid. Efter att ha hår och make-up professionellt tillämpas tar en professionell fotograf sedan bilder - som kan retuscherade och ändras om så önskas - kan köpas i slutet av dagen. Studios över hela världen erbjuda denna tjänst, så kolla på nätet för att hitta en nära dig.

30th Personalized Gifts

Stora 30th Birthday Gift Ideas


Precis vad som helst kan anpassas nu, från de mer vanliga gåva alternativ för muggar och kläder till individanpassade flaskor vodka, och stänger av choklad. Många butiker har nu en online-tjänst, så att du kan välja dina egna ord utan att ens lämna bekvämligheten av ditt hem. Också överväga en "dag du föddes" jubileums tidningen, så din vän eller älskade en kan läsa upp på exakt vad som hände på hennes födelsedatum. Det finns också böcker tillgängliga, fullproppade med alla rubriker, nyheter och händelser som inträffade under ett år - helt enkelt välja lämplig året och ge en meningsfull och varaktig gåva.


Relaterade artiklar