Hur man skriver ett CV för en medicinsk Receptionist

December 15Jobb inom det medicinska området kräver skicklighet och lämplig utbildning. All medicinsk läge, och i synnerhet en medicinsk receptionist, kräver både utbildning och erfarenhet. Även om en medicinsk receptionist kanske inte har en omfattande lista av examina och referenser för att piffa upp en meritförteckning, via specifika formulering och andra tekniker kommer att bidra till att ta en potentiell arbetsgivare öga. Genom att ändra några viktiga delar runt som format och typsnitt, kan en medicinsk receptionist landa ett jobb och en högre ingångslön.

Instruktioner

Hur man skriver ett CV för en medicinsk Receptionist

• Skapa en lista på papper eller skapa ett kalkylblad med alla tidigare arbetsgivare. Välj sysselsättningen i vilka färdigheter som utförs på jobbet är relaterade till att vara en medicinsk receptionist. Markera alla arbetsgivare som var nöjda med ditt jobb prestanda. Var noga med att lista datum du deltog skolor och universitet samt annan relevant utbildning.

• Skapa en lista över tillgångar och yrkeskompetens. Inkludera uppgifter som kan slutföras korrekt och i rätt tid med minimal tillsyn. Vissa färdigheter i samband med en medicinsk receptionist är god kommunikationsförmåga, social kompetens och förmåga att multi-task och möta deadlines.

• Skapa punkter av arbetsuppgifter utförs, såsom drift av en multi-line växel, medicinsk programvara erfarenhet, förmåga att skriva över 50 WPM, tangenttryckning gånger, skapa utskick och brev, förtrogenhet med transkribera utrustning, schemaläggning utnämningar, kunskap om medicinsk terminologi och förmåga att hantera krissituationer.

• Lista både personliga och yrkesmässiga prestationer. Exempel skulle inkludera jobberbjudanden, förändringar titel, volontärarbete och utmärkelser eller erkännanden. Lista i detalj vad de är, varför de mottogs och när de togs emot.

• Skaffa detaljerad information om referenser. Var noga med att kopiera in sina kontaktuppgifter och relation. Ge åtminstone två personliga och två professionella referenser.

• Bestäm vilken typ av format återuppta bör skapas i: kronologisk, funktionella eller kombination. Kronologiskt återupptar lista all information från tidigare till aktuella data och markera yrkeskunskaper. Funktionella återupptar placera sitt fokus på kompetens belysa prestationer och utmärkelser snarare än detaljer och datum. Kombinations återupptar inkluderar aspets av både kronologiska och funktionella återupptas med fokus på en specifik karriärprofil kandidaten inriktad mot att vara en medicinsk receptionist.

• Skriv in informationen i Microsoft Word. Dubbelkontroll och kontrollera att all information är korrekt. Stavningskontroll för fel. Håll återuppta tät och koncis: högst en helsida. Justera teckenstorlek eller fyll i ytterligare information för att fylla hela sidan. Använd en Arial eller Calibri font mellan storlekarna 10 och 12. Print med svart bläck på tung antik vit brevpapper.


Relaterade artiklar