Hantverk med Bird Nests

September 19

Hantverk med Bird Nests


Fågelboet hantverk gör stora hushåll och klassrummet dekorationer. De kan användas som en del av en tabell arrangemang, eller hängas från taket eller ett träd. Fågel bon kan göras från material som finns utanför eller i hemmet och kan dekoreras för användning som helst på året.

Paper Bag Nest

Du kommer att behöva en brun papperspåse, sax, konstgräs, mossa och pre-cut streamers. Skär den övre delen av påsen av och vik påsen ner i en fyrkantig boet. Fyll boet med konstgräs och mossa. Klipp remsor från den del av påsen som du avbröt och limma remsorna på utsidan av ditt bo. Du kan lägga till klistermärken, skum och konstgjord kottar till ditt bo.

Mjölk Kartong Nest

Förvandla en mjölkpaket i ett fågelbo. Klipp rektangulära hål i sidorna av en ren och torr mjölkpaket. Måla kartongen och lägg klistermärken, glitter och andra konstruktioner på utsidan. Placera konstgräs eller mossa på insidan av kartongen och fäst med lite lim. Slå ett hål i toppen av mjölkpaketet och sträng en bit garn genom hålet för att hänga från ett träd eller från taket om använder inuti.

Ballong Nest

Blås upp en ballong att börja göra detta fågelbo. Efter ballongen blåses upp, ta långa bitar av garn och doppa dem i lim innan omslag runt ballongen. Bitarna av garn bör handla om armslängds avstånd och limmet ska lite urvattnat. Om så är nödvändigt, placera spetsen på ballongen i en skål eller använd en pappersvikt för att hålla ballongen ned. Som bitar av garn sättes till ballongen, kommer den att börja att se ut som ett bo. Låt garnet helt torr och sedan pop ballongen. Ballongen kommer att vika inåt och resultatet blir en härdad fågelbo.

Pine Cone Nest

Gör en kotte bo efter att ha tagit en promenad i naturen. Detta kan vara en trevlig familj aktivitet. Ta en promenad och samla kottar i olika storlekar. Små kottar kan fungera bäst. Samla löv och kvistar samtidigt på din promenad. Baka tallkottar på låg värme i cirka 30 minuter för att döda eventuella levande insekter. Rita en cirkel på ett papper. Ordna det första lagret av kottar runt cirkeln och limma ihop. Lägg ett lager av kottar ovanpå den första. Upprepa tills du har nått önskad höjd boet. Lay kvistar och blad på insidan av boet.


Relaterade artiklar