Hur man skapar Resin Dryck Skum

September 22

Hur man skapar Resin Dryck Skum


Många professionella bartenders och restaurang kockar göra så kallade visa rekvisita för att visa kunderna vad deras meny val faktiskt ser ut. Detta kan göras för alla typer av mat och dryck. Bartenders kan göra drink rekvisita för deras signatur drycker eller för de mest populära drycker som de säljer. Vissa av dessa drycker är gjorda med skum. Du kan göra en falsk skum dryck för en display prop på nolltid precis som proffsen gör.

Instruktioner

Instruktioner

• Köp en blommig hartssats på ett hantverk butik där blommor hantverk leveranser säljs. Satserna innehåller harts, en klar vätska plast, och en blandningsmedel som bringar plasten att härda efter att det har fastställts för en tidsperiod. Lägg bara till de två kemikalierna samman i en plastmugg och rör om med en liten omrörning pinne tills blandningen är konsekvensen av en ljus sirap.

• Häll lite mer än hälften av blandningen i ett cocktailglas eller någon dryck prop glas ditt val. Du kan replikera alla typer av dryck som du vill genom att lägga till lämpliga färgade pulverform drink mix till blandningen. Rör om noggrant efter tillsats av pulveriserad drink mix sedan avsatts för att härda.

• Tillsätt ca 1 till 2 msk majsmjöl till den återstående hartsblandningen beroende på hur tjock du vill att skummet vara. Rör om noga och ställ åt sidan.

• Hämta prop cocktailglas. Vid denna tid, bör hartsblandningen har härdat lite. Häll hartsblandningen med majsmjöl över falska cocktail i cocktailglas för att skapa en illusion av skum, och låt den stå i 24 timmar.


Relaterade artiklar