Hur man gör en medeltida Prinsessa Kostym

July 20

Hur man gör en medeltida Prinsessa Kostym


Många små flickor drömmer om att vara en prinsessa, och med sina vackra klänningar och glittrande tiaror, är det inte svårt att se varför. Även som vuxen, kan det vara kul att uppfylla barndomen fantasi och klä upp som en medeltida prinsessa för en maskerad eller Halloween. I stället för att handla för en run-of-the-mill kostym, med lite kreativitet och lite tid, kan det vara ganska lätt, liksom billigt, för att göra en prinsessa kostym för någon vuxen eller ett barn.

Instruktioner

• Hitta en prinsessa klänning. Gamla balklänningar, brudtärnor klänningar eller andra långa, snygga klänningar göra de mest övertygande klänningar. Princess klänningar ser bra ut i en mängd olika färger, från mörka blues och violer till lätta rosa och gula. Känn dig fri att välja vilken färg du föredrar och en stil som du känner dig bekväm.

• Omvandla klänningen till en verklig medeltida prinsessa klänning med vissa ändringar. Om du är bra med en symaskin, sy några sammet tyg i en lång jacketlike klänning att gå över klänning. Använd band att knyta snörning framtill. Om du inte är redo att ta itu med en sådan utmanande projekt, helt enkelt köpa glitter, juveler, spetsar, band, och andra dekorativa detaljer på ett hantverk slet. Använd tyg lim eller en limpistol för att fästa dekorationer. Hursomhelst, kommer din prinsessa klänning ser kunglig.

• forma håret. Medeltida prinsessor kan bära sitt hår i ett utstuderat upp-do eller i långa, läckra lås. Till överst på din fantastiska hår, behöver du även en krona av något slag. För en medeltida utseende, kommer allt från en glittrande tiara till en krans av blommor ser underbart.

• Smycka dig med smycken sedan en prinsessa är inte en prinsessa utan juveler. Kostym smycken är bra; så är riktig bling, om du har tur. Vare sig det är strängar av pärlor, stora flashiga pärlor, eller glittrande silver, kommer du att se ut som en riktig prinsessa med rätt tillbehör.


Relaterade artiklar