Hur man kan inreda en tårta i form av en orm

April 22Ge dina gäster en slingrande överraskning med en orm-formad tårta på nästa fest. Gör denna kaka för en utomhus-tema händelse eller för att behaga en orm kärleksfull person i hennes födelsedag. Du kan ändra färg på glasyr att göra en särskild typ av orm eller skapa en fantasi orm med lila eller blå glasyr. Dekorera ormen med godis som gynnas av kakan mottagaren eller lägga gummy ormar runt ormen att symbolisera barn ormar.

Instruktioner

• Välj en smak av kakmix för din orm tårta och en smak av omedelbar pudding mix som koordinerar med tårta smak, såsom vaniljpudding med en gul kaka; pudding hjälper kakan hålla upp när formad som ormen. Blanda två lådor med kakmix enligt anvisningarna på förpackningen och lägg två lådor med omedelbar pudding mix med de torra ingredienserna. Grädda blandningen i två Bundt kaka stekpannor.

• Täck toppen av din kartongark med aluminiumfolie.

• Låt de bakade kakor svalna helt. Skär varje kaka i hälften från den övre änden till botten med hjälp av en tandad kniv. Placera månen former på den täckta bit kartong så att ändarna av kakor möter varandra och kakor är i en "S" -form.

• Skjut de inre delarna av kakan bort från formen och sprida ett tunt lager av choklad glasyr på anslutnings ändarna med en spatel att fungera som klister för ormen. Byt ut tårta halvorna i ormen form.

• Skär ändarna av ormen kakan i spetsar med en kniv. Täck utsidan av kakan med choklad glasyr. Placera en rad av godis-belagda runda chokladbitar ner varje sida av toppen av ormen kakan.

• Använd en kniv för att skära 10 små trianglar och en kluven tunga av röd frukt läder. Linje triangel bitar ner i mitten av ormens rygg. Stick kluven tunga i ormens huvud så kluven änden sticker ut. Stick två kanel skiv godis på toppen av huvudet för ormens ögon.


Relaterade artiklar