Hur man gör ett trasigt kakel Bar Top

October 17

Hur man gör ett trasigt kakel Bar Top


Brutna plattor, medan vanligtvis olämpliga för användning som ett golv eller väggbeklädnad, kan fortfarande komma till god användning som en mosaik. Med brutna brickor av samma tjocklek, kan du täcka en bar topp, vilket skapar en unik yta som har ett stort utbud av möjliga former och färger. Processen är enkel, eftersom du inte behöver göra mycket mer än täcka baren topp med lim amd tryck sedan på plattorna på plats. Efter det sätter, kommer din bar toppen har ett helt nytt utseende, och de brutna plattor kommer att ha ett nytt liv som varar i flera år.

Instruktioner

• Rengör bar topp med en kombination av en mild flytande tvål och vatten, med hjälp av en svamp för att avlägsna smuts och skräp. Rengör svampen och sedan använda den för att skölja bort bar topp med rent vatten. Pat the bar torrt med en trasa innan du fortsätter.

• Ordna brutna brickor över ribban i de lägen du vill placera dem. Montera plattorna så att kanten av stapeln är fodrad helt med kakel kanter, och sedan arbeta dig inåt, placera kakel bitar där önskas.

• Ta bort brickor från ett hörn av stapeln i ca 1 kvadratmeter avsnitt. Täck rensas området i bar topp med ett lager av asfalt mastix. Använd den plana ytan av en tandspackel för att sprida mastixen jämnt. Luta glättaren på sin sida på en 45-graders vinkel, och gå över mastix med skårorna för att skapa åsar.

• Placera brickor på kitt, arrangerade tillbaka i det önskade mönstret. Torka av plattorna med en fuktig svamp för att avlägsna eventuella kitt som pressas ut från basen av kakel på kakel ansikten. Torka baren kanten samt att avlägsna eventuellt överskott kitt.

• Rensa en 1 kvadratmeter utrymme bredvid de monterade kakel bitar och upprepa monteringsprocessen. Fortsätt att täcka bar topp med kitt och kakel tills du har täckt hela ytan med brutna brickor.

• Ta en bit av ¼-tums plywood plåt och placera den över de monterade plattorna. Lätt tryck på arket med en gummi-headed klubba utmed längden av stången till nivå kakel bitar med varandra. Avlägsna plywood och torka bort överflödigt kitt kvar från utjämningen processen.

• Låt kitt för att torka över natten.

• Gjut utrymmena mellan kakel bitar, med hjälp av en injekteringsbruk flyta. Sprid bruket över plattorna och på några platser kvar mellan kakel bitar. Fyll områdena mellan kakel bitar med bruket, och sedan gå över ytan av plattorna med en fuktig svamp för att avlägsna eventuella injekteringsbruk kvar i ansiktet på kakel bitar. Vänta två timmar för bruket att börja ställa in, och sedan gå över ytan av plattorna igen med en luddfri trasa. Detta torka andra kommer att ta bort alla injekteringsbruk haze från ytan av bitarna. Vänta 24 timmar för bruket att ställa in.

• Täta injekteringsbruk genom att borsta ytan av injekteringsbruk och kakelstycken med en bricka och injekteringsbruk tätningsmedel. Tillåt 24 timmar torktid efter tätningsmedel innan du kan använda baren toppen.


Relaterade artiklar