African American Family Reunion Aktiviteter

September 22

African American Family Reunion Aktiviteter


Släktträffar är en gammal tradition för många afrikanska amerikanska familjer. Släktträffar föra flera generationer tillsammans och tjänar till att återansluta länge försvunna släktingar och introducera deltagarna till utökade familj. Planera en återförening innebär att införliva aktiviteter som ger familjemedlemmar tillsammans på ett sätt som inte bara är engagerande och interaktiv, men också ingjuter en känsla av familjen stolthet och undervisar familjens historia.

Spel

Spel föra samman människor, särskilt vid en släktträff. Kortspel som spader, bud whist och pitty pat är en hit med många afrikanska amerikanska familjer, som är dominobrickor. Håll en turnering och väljer spel som för grupper tillsammans, såsom Taboo, Scrabble, Jenga, Monopol, Checkers och Connect Four. Dela ut priser till vinnarna i varje spel.

Talang och Fashion Show

Få yngre medlemmarna av familjen deltar genom att låta dem sätta på en talangjakt. Samla familjen runt för att titta på de unga människor sjunga, rappa, dans, recitera poesi eller utföra monologer. Värd en flera generationer modevisning där familjemedlemmar modell mode från olika historiska perioder. Detta är en underbar aktivitet för att få medlemmar i olika generationer tillsammans och stäng generationsklyfta.

Mat Tävlingar

Alla ser fram emot alla hemlagad mat på en släktträff. Gör matlagning och äta en av höjdpunkterna i återföreningen genom att hålla en tävling för att se vem som har den bästa tolkningen av en favoritfamiljerecept. Ge ut priser för bästa grill revben, potatissallad, gumbo eller grönkål. Få hela familjen involverad med familjemedlemmar som juryn. För ännu mer spänning, ställa in en timer och har tävlande förbereda rätter direkt på plats för att se vem som kan laga skålen på kortast tid. Under efterrätt, värd en paj-ätande tävling för att se vem som kan äta mer av mormors berömda äppelpaj eller morfars peach skomakare.

Dela släktforskning

Så mycket som en släktträff handlar om mat, spel och träffa nya familjemedlemmar, är det också en tid för att dela och lära släkthistoria. Detta gäller särskilt för afrikanska amerikanska familjer, som var separerade med tiden på grund av historiska händelser sådant slaveri. Den familjeåterförening är en perfekt tid för de äldste i familjen att dela berättelser med den yngre generationen om glömda förfäder. Familjehistoria kan delas i en mängd olika interaktiva sätt. Genomföra intervjuer på plats med äldre familjemedlemmar. Skapa en gigantisk släktträdet plansch och tillåta återförening deltagare för att lägga till och korrigera diagrammet. Värd en familj tipspromenad där familjemedlemmar måste ifrågasätta varandra för att hitta svar på förtryckta familjefrågor. Organisera en grupp rundtur i platser med historisk betydelse, såsom familjen tomten på en kyrkogård, kyrkan där dina morföräldrar var gifta, eller huset din farfars far byggde. Be familjemedlemmarna att få gamla familj fotografier som ska skannas och kopieras på en CD och distribueras till familjeåterförening skötare. Håll sagostund och ge familjemedlemmar möjlighet att dela berättelser om framstående familjemedlemmar. Ta denna verksamhet ett steg längre genom att utföra en sketch eller åter anta väsentliga händelser från familjens historia.

Känn igen Familj Prestation

Värd en prisutdelning för att fira prestationer av enskilda familjemedlemmar som graderingar, kampanjer och andra betydande prestationer. Erkänna familj milstolpar samt, såsom bröllopsdagar, förlovningar och födslar. Du kan även hålla ett ljus belysning ceremoni för att hedra avlidna släktingar.


Relaterade artiklar