Hur man ställer in en egen klädaffär på nätet

December 11

Hur man ställer in en egen klädaffär på nätet


Det finns så många kläder tillgängliga, individer kan hitta kläder som är unika för deras personlighet och stil. Det finns också tillräckligt med kläder som tillverkas att varje person olika former, storlekar och åldrar kan tillgodoses. Starta en online klädbutik kan du erbjuda sorter av kläder till individer samt erbjuda dem prissättning som kan vara billigare än om de gick till en High Street butik. Om du är intresserad av att designa dina egna kläder, sälja dem på nätet är också ett sätt att maximera vinsten.

Instruktioner

• Bestäm din målgrupp för din klädaffär. Att veta i förväg om du säljer kläder speciellt för män, kvinnor, barn, eller personer av olika storlek kommer att hjälpa dig att designa och anpassa din webbplats, marknadsföring och reklam.

• Välj ett domännamn för din klädbutik. Ett domännamn är adressen era kunder kommer att skriva i sin webbläsare för att nå din webbplats. Välj ett unikt namn för dina kunder kan enkelt komma ihåg. Domännamn kan kosta så lite som £ 1 till mer än £ 9 per år för att registrera.

• Välj ett webbhotell för din online klädaffär. Webbhotell har flera servrar som upprätthåller innehåll och trafik av olika webbplatser. Webbhotell är mycket konkurrenskraftiga, så börja med ett webbhotell som har en billig paket och uppgradera i fall du har en större kundbas. Webbhotell ut från £ 1,90 till mer än £ 65 per månad.

• Skissa ut utseende, känsla och innehållet på din webbplats. Ta catchy bilder på dina kläder med hjälp av en hög kvalitet, digitalkamera. Du kan också behöva anställa en grafisk designer för att se till att kläder bilderna har en enhetlig bakgrund eller en helt svart eller helt vit bakgrund. Använd ordbehandlingsprogram för att skriva ut innehållet i dina webbsidor så att du kan kontrollera stavning och grammatiska fel.

• Skaffa ett konto för att ta emot betalning för dina kläder. Ett konto accepterar kreditkort och checkbetalningar för din räkning och tar ut en transaktionsavgift och andel av varje försäljning. Skaffa ett konto genom att gå till din lokala bank eller använda sajter som Google Checkout eller PayPal.

• Hyr en webbdesigner att designa din webbplats. Leta efter en webbdesigner som specialiserat sig på e-handel webbplatser. Använd sajter som Freelancer "Guru.com" eller eLance (se Resurser) för att hitta en frilansande designer som kommer att bjuda på ditt projekt baserat på din budget. Det finns också e-handel webbplats mallar som gör att du kan ställa in din egen klädbutik, men du kan begränsas till vissa färger och stilar.

• Annonsera din klädbutik med hjälp av sociala nätverkssajter som Facebook, sökmotoroptimering och Google Adwords. Du kan också annonsera i forum på nätet och olika nättidningar som tillgodoser den typ av kunder du söker.


Relaterade artiklar