De bästa skåp: lönn vs körsbär

November 7

De bästa skåp: lönn vs körsbär


Köksskåp är en vacker och funktionell del av kök. De representerar en stor investering i någon budget. Noggrant övervägande och val är klokt. Även om det finns flera val av skogen för skåp i dag, två av de mest populära val är lönn och körsbär.

Maple Skåp

Maple är en vacker lövskog. Kelly Richardson, en ivrig doit självare, kallar det "trä av de amerikanska bosättarna." Maple är starkt och hållbart; det motstår nötning och allmänt slitage. Maple skåp tjäna en upptagen högt trafikerade kök väl. Richardson beskriver lönn skåp som har en solid konstruktion och flera program. Maple är både praktisk och vacker. Det kan vara ledig eller traditionell, beroende på skåpet stil och färg. Maple har ett brett utbud av färgalternativ, från krämig vit med en brunaktig anstrykning till mörkt rödbrun.

Cherry Skåp

Cherry, en annan vacker lövskog, används för att göra instrument samt fina möbler. Cherry, en röd till rödbrunt, har rika undertoner. Det ger en raffinerad värme till ett rum. Även elegant och traditionell i utseende, lätt accepterar körsbär spik, lim och slipning och färgning väl. Det gifter sig den praktiska och vackra framgångsrikt. Rum med körsbär skåp kan se mer förfinad, men inte nödvändigtvis så; Valet av skåp stil och fläcken kan ändra cherry effekt.

En kostnadsjämförelse

Även körsbär kan vara mer efterfrågan än lönn och kostar lite mer som en råvara, kostnadsskillnaderna mellan de två skogen är försumbara. Den verkliga kostnaden för skåpet på arbetsmarknaden. En liknande stil välgjord körsbär eller lönn skåp kommer att kosta ungefär densamma, eftersom det är på arbetsmarknaden som bestämmer det mesta av kostnaden. Välj vad du vill, lönn eller körsbär, eftersom det är hantverk av skåp som kommer att kosta dig.

Valet

Valet är ditt. Båda lövträd är hållbara skåp val samt attraktiva. Oavsett om du väljer lönn eller körsbär kommer att bestämmas av det utseende du vill uppnå i ditt kök och livsstil din familj kommer att ge det.


Relaterade artiklar