Idéer för att dekorera klass dörrar i en Bug Theme

February 26

Idéer för att dekorera klass dörrar i en Bug Theme


Dekorera ett klassrum dörr kan få hela klassen deltar i lärande. Använd möjligheten att farkosten en lektionsplan runt buggar som du belyser på dörren. Du kan välja en vänlig nyckelpiga tema, en grov utseende bugg tema eller ett tema om buggar som hjälper och buggar som skadar producerar. Har tidningar om hand eller skriva ut information från Internet för att fånga den fulla uppmärksamhet nyfikna sinnen.

Trädgård

Täck dörren i alla gröna. En rik-färgad plast bordsduk eller metallfärgad presentpapper skulle fungera bra. Har brun konstruktion papper på sidan och skär den i långa remsor. Fäst banden till den gröna för att fungera som rader av smuts. För frukt och grönsaker som buggar gillar att äta, använda bilder från tidningen annonser, kartong utskärningar eller har eleverna rita frihand. Bug klistermärken gör fästa buggar lätt. Lägg dem på råvaror samt i smutsen och på gräsmattan. Barn kan använda markörer för att dra dem på plats, alltför. Glöm inte att sätta en stor gul cirkel upp i högra hörnet för solen. Använd vit färg eller ens vit korrigeringsvätska att slå en skylt ner fronten i mitten med ditt efternamn --- "Mrs. Higgins trädgård."

Nyckelpigor

Täck den nedre halvan av dörren i grönt för att representera gräs och topp i blått mot himlen. Använd brunt och grönt byggande papper för farkoster ett träd som sträcker sig från toppen till botten av utrymmet. Klipp ut brun stjälkar och använda gula kraftigare papper att göra solros toppar. Tejpa eller limma solrosor sporadiskt framför trädet. Plocka upp vissa nyckelpiga dekaler eller rita något frihand på rött konstruktion papper och placera dem i gräset, på trädstammen, i grenarna och på solrosor. Dra lite information särskilt nyckelpigor --- hur och var de bor, vilka uppgifter de utför, de länder och regioner de kommer från eller bor i --- och skriva informationen på registerkort. Fäst de registerkort i olika platser runt bilden. Du kan även dölja informationen för dekorativa ändamål. Använd grönt byggande papper, till exempel, i stället för registerkort och skriva information direkt på det innan du ansluter till området gräsbevuxna.

Färska Frön

Täck hela dörren i brunt konstruktion papper eller återvunnet papper matkassar vände ut och in. Tejpa pappret till dörren och dra ut mörkbruna markörer. Ge en linjal för att några barn och tala om för dem att rita linjer som definierar olika rader i trädgården. Plocka upp några små påsar av plantor på en trädgård eller växtbutik. Låt dem i sina väskor och häfta dem i smuts rader. Använd klistermärken eller rita frihand fel av alla slag som skadar eller hjälpa trädgården. Larver, bin, myror, nyckelpigor, gräshoppor, rolly-pollies och maskar alla tjänar olika ändamål och fungerar bra. Instruera barnen att använda white label klistermärken för att identifiera namnen på de buggar. Rita en myrstack, bikupa och andra tillämpliga bugg hem på toppen.


Relaterade artiklar