Hur att muntra upp en flicka när hon är ledsen

September 30

Hur att muntra upp en flicka när hon är ledsen


När din kvinnliga vän eller flickvän är ledsen, är det självklara instinkt att muntra upp henne, men att hitta rätt väg att gå om det kan vara knepigt. Mycket beror på dynamiken i din relation och skälen för sin sorg. Till exempel, om du själv är anledningen till att hon är deppig, kan du ha en lite mer arbete att göra för dig. Oavsett särskilda skäl, om du är patient, förståelse och en god lyssnare, då kan du vara på väg till jublande upp henne på nolltid.

Instruktioner

• Var uppmärksam på hennes humör, som hon kan välja att dölja sin blues lite. Håll utkik efter subtila förändringar i beteende. Till exempel, om hon kommer hem efter en hård dag och verkar bara något inte själv, inte avfärda detta och komma tillbaka till ditt videospel. Ju mer medveten och reaktiv du är, desto snabbare kommer hon att jublade och själv igen.

• Fråga om stämningen förändringen på ett artigt, omtänksam sätt och undvika att bli lurpassar eller nedlåtande, som skulle kunna få henne att känna ännu värre. Låt henne vent, även om du själv är målet för hennes diatribe. Undvik att falla för frestelsen att argumentera tillbaka eller få defensiv. Oavsett orsaken till hennes sorg, är det viktigt att du vara en god lyssnare. Detta är bra att du har möjlighet att visa din uppskattning genom att låta henne ta kontakt med dig.

• Använd humor, men se till att din timing är rätt. Om du knäcka ett skämt för tidigt, då du riskerar att framstå som okänslig och inte är mogna nog att vara en vän till henne i hennes tid av behovet. Men alla älskar någon som kan få dem att skratta, särskilt under en mörk tid.

• Ta ut henne för att göra något som hon tycker. Inte bara är det här bra för det uppenbara skälet - roliga saker lika mindre sorg - men även när hon inte känner för att prata om vad det är som är deprimerande henne. Ge inte upp om hon väljer att krypa in ett skal. Ibland gör något kul tillsammans är det bästa botemedlet för att få henne att antingen öppna eller inse att vad som stör henne är inte så illa som hon först trodde.


Relaterade artiklar