Hur man ansluter Deck Stair Rails

August 31

Hur man ansluter Deck Stair Rails


Stair skenor är precis lika viktigt som räcket på däck som de leder. De måste vara lätt att greppa och säkra nog att stå emot tyngden av någon snubblar och lutar sig på dem för stöd. Montering av räcke på ytan av trappstegen ger inte tillräckligt säkerhet om du är beredd att installera blockera under och bulten i det. En mer stabil och enklare metod är att bulta fast räcket till utsidan av trappan Stringer.

Instruktioner

• Tå-spik räckesståndare tillfälligt till utsidan av sidostycket, så att placera sina bottnar hänga över stringer med 10 inches. Lod dem med en nivå och rita en linje på varje stolpe som markerar positionen och vinkeln för den övre kanten hos sidostycks. När du har ritat denna linje, ta bort varje inlägg.

• Ställ in ett inlägg på sin sida så att linjen du ritade är vänd mot dig. Sätt en vinkelhake på slutpunkten för denna linje och rita en linje som är vinkelrät mot det och 1 1/2 inches lång. Gör en tredje ledning som förbinder slutet av den andra till botten av stolpen och är parallell med kanten av stolpen.

• Stäng posten över så att den vinklade linjen från steg 1 är vänd bort från dig och upprepa steg 2, med start från den andra änden av linjen. Du har markerat ett hack skäras från posten. Gör identiska skårorna på alla inlägg.

• Ställ in bladet på en cirkelsåg till 1 1/2 inches och skär längs den lutande linjen som definierar kanten av Stringer. Ställ klingan fullt djup och skär längs linjerna på sidorna, med början längst ner och stoppa när du kommer till kapnings. Använd en handsåg för att skära ut resten av spåret.

• Ställ stolparna på plats på utsidan av sidostycket, så att de vinklade topparna på skårorna vilar på den övre kanten hos sidostycks. Använd en nivå för att se till att de är raka och borra två 1/2-tums hål ca 6 inches isär genom varje inlägg och Stringer.

• Sätt vagnsbultarna genom hålen och sätta brickor och muttrar på de gängade ändarna. Dra åt muttrarna med en skiftnyckel tills brickorna sjunka ungefär halvvägs in i träet.

• Konstruera ledstång och räcken, skruvarnas ändar balustrader i stringer med 2-tums skruvar.


Relaterade artiklar