Disciplinära boot läger för barn med beteendeproblem

February 8

Disciplinära boot läger för barn med beteendeproblem


En av de behandlingsmetoder som finns för barn med disciplinära problem är Boot Camp. När ett barn har disciplinära problem det kan vara mycket svårt för en familj att klara på grund av störningar och ångest sådana problem leda till. När traditionella öppenvården terapi är inte tillräckligt, kanske ett bostadsområde Boot Camp vara i ordning.

Tecken

Först måste en förälder att ta reda på huruvida deras tonåring beteende är standard utagerande eller ett tecken på djupare problem. Några tecken som tyder på en tonåring är i trubbel: han eller hon är mer hemlighetsfulla än vanligt, stjäl pengar från släktingar, ligger ofta, regelbundet missar utegångsförbud, plötsligt ändras vänner och inte vill föräldrar att möta dem, har extrema humörsvängningar och en märkbar droppe i årskurserna.

Syfte

Funktionen hos en boot camp är att fungera som en "väckarklocka" för barn som kan vara på väg mot sämre beteende. Dessa program är inte allvarligt oroliga barn som uppvisar våldsamma eller självmordsbeteende. Allvarliga emotionella problem bättre behandlas vid terapeutiska internatskolor.

Funktioner

Boot Camps är precis vad det låter som. Barn utsätts för en traditionell militär Boot Camp utbildning och erfarenhet justerat för sin ålder. Det finns övningar, militära övningar, strikta regler och föreskrifter om utseende och skyldigheter, och ja, även skrikande sergeanter. Poängen är att ingjuta respekt och korrekt beteende i dessa barn precis som soldater förväntas respektera sina överordnade.

Potential

Sanningen är att delta i en boot camp kan definitivt hjälpa ditt oroliga barn och bidra till att minska hans disciplin problem. Det finns barn beteende specialister och andra psykiska vårdpersonal som inte håller med de påstådda fördelar som Boot Camps. Det finns en viss oenighet om huruvida verkligt oroliga barn, som kan lida av depression, ångest eller andra psykiska sjukdomar, kan faktiskt skadas genom att delta i ett träningsläger.

Överväganden

Kostnaden för att skicka ett barn att boot camp kan variera kraftigt, men oftast varierar från några få till flera tusen dollar. Några av de program som erbjuder finansieringsalternativ för att hjälpa föräldrar råd programmet. Föräldrar bör undersöka alla alternativ som finns innan du bestämmer dig för att skicka sina barn till ett bostadsområde boot camp. Om man beslutar att skicka ett barn att starta lägret, forskning anläggningen flitigt och tala med föräldrar vars barn har gått igenom programmet.


Relaterade artiklar