Vilka typer av livsmedel Gör hönor äta?

January 10

Vilka typer av livsmedel Gör hönor äta?


Kycklingar är inte riktigt knåpgöra eaters. Frigående höns kan ströva omkring på gården och picka och skrapa för att livnära sig. Om de hålls för äggproduktion eller för kläckning fler kycklingar de kan behöva ytterligare livsmedel i sin kost. Korrekt kost hjälper dem att producera friska kycklingar och ägg med kraftiga skal. Kommersiella flöden finns på gårdsbutiker.

Grönsaker

Scratch foder köpas i gårdsbutiker och några stora livsmedelsbutiker innehåller grovmalen eller krossad majs. Kycklingar som något som är en majsprodukt. Matrester som innehåller grönsaker är lämpliga. Färska grönsaker bör hackad eller brytas i småbitar. Potatisskal, kokt potatis, morot toppar och andra vegetabiliska kastas överbord kan matas till höns.

Grönt

Kycklingar njuta greener. Kål, våtarv, vallört, maskros, persilja, rödklöver, vattenkrasse och många andra gröna lägga sort sin kost. Om kycklingarna inte har tillgång till dessa, dra dem och slänga dem i hönshuset. Om du vill radera en luftig område i din trädgård, sätta upp ett staket och placera kycklingar i det på ett tag. Det kommer att vara ren på nolltid. De kommer att repa och äta, inklusive rötterna.

Korn

Vilda fågelfrö blandningar som innehåller en mängd olika frön och kärnor kan ges till kycklingar. De gillar alfalfa, korn, ris, råg, solrosfrön, havre och vete. Värphöns behöver ungefär en halv kopp kommersiell läggnings mäsk varje dag för att vara bra producenter. Organiska korn kan köpas i hälsokostbutiker. Smulade överblivna bröd, rullar och kokta nudlar kan också inkluderas.

Miscelleanous

Kycklingar som tillåts frigående njuta skrapa för maskar, larver och andra små insekter. Buggar och maskar ger protein som de behöver. Melon och melon skalet är en behandling för kycklingar samt äpple skal och kärnor. Krossade ägg och ostronskal ger kalcium i sin kost. Inklusive ost klipp kommer också att hjälpa. Äggskal som du krossa dem bör sköljas för att avlägsna äggvita. De kommer också att hacka kött från ben, även fjäderfä ben.


Relaterade artiklar