DIY: Fabric centerpieces för en brud- Luncheon

October 24Brud eller tärnor "lunch är en intim sammankomst där bruden har möjlighet att tacka hennes tärnor. Mor till bruden och brudgummen, tillsammans med några andra kvinnliga vänner och familj är också inbjudna. Partiet är avslappnad och fokuserad på kvalitet tid mellan bruden och hennes närmaste krets. Bruden vanligtvis ger hennes tärnor att ett litet tecken på sin tacksamhet, medan hon erbjuds råd från gifta deltagarna. Blommor räkna främst i inredningen, som blommor representerar tillväxt och skönhet. Tyg center som bär detta tema är enkla att göra.

Instruktioner

• Ta bort plast eller silke blommor från stjälkarna eller grenar. Förvara blommorna för användning på ett annat projekt. Placera stjälkarna åt sidan.

• Klipp olika storlekar av blad från en färg av tyg. Använd symaskinen för att köra en sicksack på kanten av varje blad för att förhindra avgivande. Brud luncher är intima sammankomster, så du behöver inte många center, eventuellt ett eller två. Gör åtminstone 20 till 30 blad totalt. Sätt undan dessa.

• Skär långa remsor av tyg från en annan färg trasa minst sex inches bred och 12 inches lång. Ta varje remsa och vik på mitten en gång, och sedan en gång till. Lägga varje en platt på ett bord och rulla ihop tätt på en vinkel för att bilda en rosenknopp. Pin mitten och vik de översta kronbladen nedåt och botten kronblad upp för att bilda en öppen ros. Göra minst fem till nio, beroende på storleken av tabellen som skall användas.

• Sy bladen för att stjälkarna eller grenar på symaskinen eller för hand. En sicksacksöm kommer att hålla bladen för att grenarna säkert. Lämna ungefär en till två inches från toppen av varje stam eller gren för blommor.

• Gäng en blomma på varje stam så det är omgiven av löv. En liten tight söm kan också göras inne i blom för att säkerställa att den kommer att finnas kvar på plats, men det kommer att stanna på grund av tätheten av rullen. Sy det skulle vara bra om center måste transporteras för partiet.

• Matcha duk och servetter till tyg färger i center. Placera stammar eller grenar med sina tyg blommar och lämnar i enkla glasvaser i mitten av bordet. Fyll vaser i med stenar eller stenar för att hålla grenarna på plats.


Relaterade artiklar