Hur man gör telefonen ringa tillbaka Som en Prank

July 7

Hur man gör telefonen ringa tillbaka Som en Prank


Ett antal funktioner och program finns på mobiltelefoner för att hjälpa sina användare. Vissa telefoner erbjuder falska samtal. Detta kan användas antingen som ett skämt eller för att få dig ur den oönskade samtal eller möte. Förutom att göra telefonen ringer, kan du även få det att verka som om du tar samtalet genom att spela in en röstuppspelning som ska spelas när du svarar den falska samtal.

Instruktioner

• Spela in ett röstmeddelande som ska spelas som buset. Från huvudmenyn gå in i menyn "Inställningar". Klicka på "Programinställningar". Klicka på "Call" och "Fake Call" alternativet. Välj "Fake Call Voice." Under "Fake Call Voice" flytta markeringen till "On". Välj "Röstinspelning" och tryck på inspelningsknappen för att starta inspelningen. För att avsluta inspelningen trycker du på inspelningsknappen igen och spara filen.

• Tryck och håll ner volymknappen på sidan av telefonen. Det kommer att bli en kort fördröjning för att inte väcka misstänksamhet och då telefonen kommer att börja ringa.

• Svara i telefonen. Det spratt röstmeddelande kommer att börja spela. Du kan sedan göra dina ursäkter och gå ut för att ta emot samtalet.


Relaterade artiklar